Zaciszna okolica (1) Zaciszna okolica, można spokojnie się wyspać i odpocząć po pracy. Miła... mks332 I tak i nie (2) Miałam zarezerwowany dwu osobowy pokój przy ul. Balladyny. Gdy dojechaiśmy na... evitka polecam (1) właśnie stamtąd wróciliśmy, weekend w Raido na Balladyny, jesteśmy bardzo... Irena i Andrzej
Nie polecam (1) Jedyną zaletą jest świetna lokalizacja. Pokój dwuosobowy zdecydowanie za mały... Margo Super miejsce! (1) Czysto, biała pościel, białe ręczniki a więc jak na prywatne pokoje to bardzo... Grażyna Opinia (1) Mieszkałem w pokoju dwu osobowym. Pokój spełnił moje oczekiwania. Było czysto... Robert Troche kiepsko (1) Witam, zaczyna mnie troche denerwować fakt że człowiek musi się nagłowić i... Marcin Opinia (1) Pensjonat spełnił moje oczekiwania.Czysto, ładnie urządzone pokoje,... Jox Opinia firmy (1) Polecam wszystkim Firmom,ponieważ ceny są przystępne możliwość wystawienia... Firma Moja opinia (2) Ja mieszkałem w 2 osobowym pokoju z łazienką. Wybraliśmy pokój ze wspólnym... Zadowolony Gość