Moja opinia

Ja mieszkałem w 2 osobowym pokoju z łazienką. Wybraliśmy pokój ze wspólnym łóżkiem był ciekawie urządzony i wystarczająco wyposażony. W pokoju jest łazienka z prysznicem. Jest mydło, ręczniki, pełna kablówka, czajnik i małe miejsce do ugotowania czegoś (jak ktoś jeździ tak czesto jak ja to wie, że niezawsze są takie drobne rzeczy). Pokój jest sprzątany codziennie więc śmieci się nienawarstwiają a człowiek kładzie się do pościelonego łóżka.
Lokalizacja jest świetna niby środek miasta a dzielnica jest cicha i spokojna. Ja byłem samochodem i 10 minut jedzie się do centrum Gdyni lub Sopotu. Cena nie jest niska ale nie jest to pokój w garażu gdzieś za domem.
Szczerze polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Moja opinia

Ja jestem również zadowolona z tego pensjonatu ponieważ wynajełam go dla pracowników mojej firmy polecam wszystkim ekipą które mają pracę na terenie Trójmasta.Pokoje z łazienkami lub łazienkami na korytarzu,wygodne posprzątane z możliwością ugotowania sobie czegoś po pracy.A i cena jak dla firm przystępna i możliwość wystawienia faktury.Polecam wszystkim firmą z całej Polski. Zadowolony gość pensjonatu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0