I will never go back agian! Nigdy tam juz nie wroce!
My dentist was very competent, but the managment of the clinic is not so nice.I could not get my documents in time for my insurance but had to go back to Poland and get them personally.The manager dr Piankowski was polite from the beginning but really rude later on and he did nothing to help us.The positive with the clinic was the doctor that treated me,but she is no longer there.I will never go back again!
Moja dentystka byla bardzo kompetentna ale zarzad kliniki nie jest taki dobry.Nie moglam otrzymac moich dokumentow na czas do ubezpieczenia,wiec musialam przyjechac do Polski i odebrac je osobiscie.Dyrektor dr Piankowski byl grzeczny tylko na poczatku , ale naprawde ordynarny w pozniejszym czasie i nic nie zrobil ,zeby nam pomoc.Pozytywna strona kliniki byla doktor, ktora mnie leczyla, ale ona juz tam nie pracuje.Juz nigdy tam nie wroce!
Moja dentystka byla bardzo kompetentna ale zarzad kliniki nie jest taki dobry.Nie moglam otrzymac moich dokumentow na czas do ubezpieczenia,wiec musialam przyjechac do Polski i odebrac je osobiscie.Dyrektor dr Piankowski byl grzeczny tylko na poczatku , ale naprawde ordynarny w pozniejszym czasie i nic nie zrobil ,zeby nam pomoc.Pozytywna strona kliniki byla doktor, ktora mnie leczyla, ale ona juz tam nie pracuje.Juz nigdy tam nie wroce!