Krzysztof - ocena (1) Bardzo rzadko wystawiam opinie, ale tym razem po prostu muszę! Dzisiejsza... Krzysztof Klaudia - ocena (1) Polecam z całego serca. rejestracja telefoniczna bezproblemowa, spotkałam się... Klaudia Paweł - ocena (1) Super obsługa! Polecam Paweł
Ania r - ocena (1) Profesjonalnie,bezboleśnie a do tego w miłej atmosferze.Bardzo polecam. Ania r Pacjentka z 16 lutego - ocena (1) Proszę uważać na te placówkę, ponieważ pod prestekstem prochnicy wymieniają... Pacjentka z 16 lutego ZC - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Zabieg wykonany niefachowo już po pierwszej... ZC Agnieszka Lendas - ocena (1) Nie zawsze dzielę się opiniami i udostępniam linki ale tym razem chcę wam... Agnieszka Lendas Jolanta B. - ocena (1) Bardzo polecam tego stomatologa! To lekarz z powołania, u którego panuje tak... Jolanta B. Anita - ocena (1) Polecam ten gabinet z całego serca. Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa... Anita Виктория - ocena (1) Skandaliczne podejście do pacjenta. Lekarz odmówił wystawienia skierowania... Виктория Urszula - ocena (1) Brak rzetelnej diagnozy, przez co nie zdiagnozowano źródła problemu. Stracony... Urszula Porchyrianu Yevhenii - ocena (1) Bardzo polecam klinikę Eurodent w Gdańsku! Miałem wizytę u ortodonty Denysa... Porchyrianu Yevhenii Kinga - ocena (1) Dr Tomasz jest niezwykle miłym i empatycznym człowiekiem. A najważniejsze że... Kinga Maria Maciejewska - ocena (1) super. o czymś takim mogłam tylko pomarzyć Maria Maciejewska Iwona Malinowska - ocena (1) Leczenie ortodontyczne przeprowadziła u mnie Pani dr Izabela Pietruczuk.... Iwona Malinowska Joanna - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Doktor, Aleksandrze Michalskiej za dokonanie rzeczy... Joanna Ewa Podbielska - ocena (1) Polecam ten gabinet. Profesjonalna i miła obsługa. Pełne zaufanie. Jestem... Ewa Podbielska Jo Hal - ocena (1) Z przykrością wystawiam tę opinię, jednak czuję się zobowiązana opisać swoje... Jo Hal Denys Gregorenko - ocena (1) Jestem z całego serca wdzięczny za pomoc i z pełnym przekonaniem polecam... Denys Gregorenko Martyna - ocena (1) Witam. Bardzo polecam klinikę neodental. Lekarz z którym miałam konsultacje... Martyna