G - ocena (1) Omijać szerokim łukiem! Niestety, moje doświadczenia z tym ortodontą są... G Joanna - ocena (1) Klinika z prawdziwego zdarzenia, świetnie wyposażona, własne laboratorium,... Joanna Urszula - ocena (1) Chciałam podziękować za znakomicie profesjonalną, kompetentną obsługę,... Urszula
KA - ocena (1) 1 gwiazdka to i tak za dużo. Pani Dominika Cichońska nie potrafi rozpoznać... KA Anastasiia Voronianska - ocena (1) Opinia negatywna: Zdecydowanie nie polecam Miladent przy ul. Garncarskiej... Anastasiia Voronianska Marcel - ocena (1) Naprawdę cieszę się, że trafiłem do gabinetu AN-MED. Właśnie skończyłem... Marcel Dawid - ocena (1) Ząb wyrwany bez problemu,szybko się zagoiło ,wizyta bezbolesna . Dawid Kropka - ocena (1) Od kilkunastu lat leczę zębiska u dr Kuśmierskiej. Chyba nie trzeba niż... Kropka Justyna - ocena (1) Od kilkunastu lat leczę zęby u p. dr Mileny Cwaliny- Szczodrak. Z każdej... Justyna Alexlenn - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do leczenia wykwalifikowani dentyści. Moje... Alexlenn Paulina - ocena (1) Dr Giedroyć to wspaniała dentystka kompetentna, delikatna i pełna empatii.... Paulina Maria - ocena (1) Dnia 7.03 poddałam się poważnemu zabiegowi polegającemu na usunięciu sporej... Maria Iza - ocena (1) Dziękuję Panu doktorowi Pióro i całemu zespołowi za profesjonalizm,sprawne i... Iza Nowy pacjent - ocena (1) Najlepszy stomatolog. Pani doktor bardzo miła, uczciwa, konkretna i... Nowy pacjent Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Dr Stasyk wie co robi. Przedstawiony przez doktor... Michał Bogumiła Szymańska - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Bogumiła Szymańska Anna - ocena (1) Wspaniała klinika, dzięki której odzyskałam swój uśmiech i pewność siebie. Od... Anna Radzimir - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu leczenia i jego efektów końcowych.... Radzimir Piotr - ocena (1) Polecam usługi Pani Edyty Giedroyć. Bardzo delikatnie podeszła do moich zębów... Piotr biker3city - ocena (1) Super świetna osoba, która zawsze pomoga z zębami. Nasza rodzina jest pod... biker3city