Jadwiga - ocena (1) Leczę się u pani dr. Hanny Haponiuk od wielu lat, miałam zaawansowaną... Jadwiga Jola - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca.Od samego początku czułam się... Jola Jola - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem .Miejce bardzo przyjazne, lekarze oraz cały... Jola
Witold - ocena (1) Trzeci raz na przestrzeni 8 lat. Bardzo profesjonalnie i bez dyskomfortu,... Witold Karolina - ocena (1) W Vivadentalu w końcu poczułam się zaopiekowana. Boję się wizyt u... Karolina Alex - ocena (1) Wyrażam wdzięczność Halinie Popowej, Lekarzowi z wielkiej litery i... Alex Joanna Kaszubowska - ocena (2) Bardzo polecam panią doktor Pilek! Jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Joanna Kaszubowska Elżbieta - ocena (2) Byłam u doktor Ostapiuk, bardzo rzeczowa Pani doktor!!! Wszystko szczegółowo... Elżbieta Marta - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Eurodent Jabłoniowa. Dr.Małagocka jest... Marta Sylwia.Kaczynska - ocena (2) Bardzo polecam placówkę Euro Dent ul Jabłoniowa.Moja ocena to 6... Sylwia.Kaczynska Edi - ocena (2) Przyjemnie(o ile u stomatologa może być przyjemnie)profesjonalnie,kak dla... Edi Tomasz - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna opieka lekarska. Jestem pod opieką Pani Dr.... Tomasz Aleksandra - ocena (1) Polecam Panią doktor Maciejewską! Miałam usuwane dwie górne ósemki i za... Aleksandra Arkadiusz - ocena (2) Bardzo polecam, ponieważ jestem zadowolony. Zwłaszcza, że nic nie bolało. Arkadiusz Marzena - ocena (1) Bardzo polecam ten Gabinet, Pana Tomasza I Pana Jacka wspaniali fachowcy. Marzena Natalia M - ocena (1) Bardzo profesjonalny i dokładny doktor, nigdy się nie zawiodłam Natalia M Elżbieta - ocena (1) Z całego serca polecam! Niezwykle dokładny, profesjonalny i jednocześnie... Elżbieta Ewa - ocena (2) Profesjonalizm, bardzo miła atmosfera, Ewa Agnieszka - ocena (1) Dla mnie najlepszy gabinet, korzystam od ponad 5 lat i polecam wszystkim... Agnieszka Dagmara - ocena (1) Po pierwsze chciałam bardzo podziękować Pani Doktor za profesjonalne, ale też... Dagmara