Jola - ocena (1) Pani doktor od wielu lat dba o zęby mojej rodziny. Profesjonalizm to... Jola MB - ocena (1) Nie polecam i jestem bardzo niezadowolony. MB agnieszka m - ocena (1) Uważam że P. Doktor Agnieszka M jest wspaniałym lekarzem która za swoją pracę... agnieszka m
agnieszka m - ocena (1) Uważam że P. Doktor Agnieszka M jest wspaniałym lekarzem która za swoją pracę... agnieszka m marcin - ocena (1) Najlepsza klinika stomatologia w 3miescie. marcin Beata W. - ocena (1) Niestety po leczeniu przeprowadzonym przez jedną z doktor, która pracowała w... Beata W. Marta Olesiak - ocena (1) Od ponad sześciu lat leczę wszystkie zęby u Pana Doktora i nie zamierzam... Marta Olesiak Janina - ocena (1) Bez bólu wszystko ok mam piękny uśmiech Janina Mikołaj - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie. I przede wszystkim szybka. Boląca górna... Mikołaj Nina - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce. Miałam tam wykonane leczenie tradycyjne oraz... Nina B Drzewiecki - ocena (2) Od lat korzystam z usług tego gabientu, pana Bogdana Makaro. Zawsze jestem... B Drzewiecki Ihor - ocena (2) Usługa higienizacji zębów bardzo fachowa i profesjonalna. Wszystko bardzo... Ihor Alicja - ocena (1) ,,Miałam przyjemność leczyć zęby w klinice Identical u Dr. Bartosza Bachara... Alicja Izabela - ocena (1) dr Łęgowska profesjonalistka i expert w każdym calu, wspaniała stomatolog;... Izabela Jolanta - ocena (1) Polecam, fachowość na najwyższym poziomie. Jolanta Adam - ocena (1) Wybrałem gabinet An-Med po wielu nieudanych wizytach w innych gabinetach. U... Adam Katarzyna - ocena (1) Odradzam! Uszkodzili mi języczek podniebienny podczas zabiegu. Wróciłam do... Katarzyna Gdynianin - ocena (1) W końcu trafiłem na porządny gabinet i ortodoncję. Pani lek.Warmowska i jej... Gdynianin Katarzyna - ocena (1) Polecam z całego serca :) Katarzyna Ania - ocena (1) Jako fanka ładnie wymodelowanych wypełnień i idealnych punktów stycznych oraz... Ania