Sławek - ocena (1) jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, w moim przypadku - Pani doktor Mileny... Sławek Paweł - ocena (1) Bardzo miła obsługa od juz od wejścia .Bardzo dziękuję dr Milenie za fachową... Paweł Joanna - ocena (1) Wspaniała dr.Halina Szulc-chirurg stomatolog.Profesjonalna... Joanna
Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam leczenie w tej poradni stomatologicznej. Parę wizyt mam za... Agnieszka Edyta - ocena (1) Polecam scalling i piaskowanie zębów u higienistki stomatologicznej Pani... Edyta Wiktor - ocena (1) Wspaniały lekarz !! Leczy a nie tylko szuka forsy ! Wiktor Zygfryd - ocena (1) Niesamowita i bardzo empatyczna Pani Małgorzata ! Pani Doktor bardzo dziękuję... Zygfryd Jerzy - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem jak zostałem zaopiekowany przez dr Stasyk na ul... Jerzy Andrzej - ocena (1) Rewelacja. Obsługa na najwyższym poziomie. Dogodne terminy... Andrzej Stały klient - ocena (1) Rewelacja. Klimat cudowny. Personel miły i pomocny. Higienistka Agnieszka... Stały klient Grażyna - ocena (1) Bardzo kompleksowa obsługa - gabinet jest świetnie wyposażony, całość usługi... Grażyna wies - ocena (1) Polecam.Profesjonalnie,bez powikłań,doskonała lokalizacja,parking wies Natalia - ocena (1) Ceny podnoszone z wizyty na wizytę, pani Monika na pytania odnośnie leczenia... Natalia Magda - ocena (1) Nie polecam. Zwykłe założenie plomby w trzech zębach, które nie bolały, w... Magda rd - ocena (1) Krótko: mam 75 lat i lepszych dentystów nie spotkałem. rd MLS - ocena (1) Korzystam z usług gabinetu dr Pabisiak od 3 lat, zarówno ja, jak i moje... MLS zbigniew - ocena (1) Pan dr Jaromowski za jednym znieczuleniem wyrwał mi górną siódemkę i ósemkę.... zbigniew Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w NawrockiClinic. Profesjonalne podejście,... Natalia Ola - ocena (1) Dr Marta Czerwińska ma fantastyczne podejście do dzieci, moja niespełna... Ola Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez Nawrocki Clinic! Zespół... Kasia