Jarek - ocena (1) Pani doktor Ewa wykazał/a się dużą precyzją i delikatnością, a efekty... Jarek Marta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Eurodent Jabłoniowa. Dr.Małagocka jest... Marta Elżbieta - ocena (1) Byłam u doktor Ostapiuk, bardzo rzeczowa Pani doktor!!! Wszystko szczegółowo... Elżbieta
Tobi - ocena (1) Mega miła , profesjonalna a przy tym rzetelna Pani Edyta G. Jestem pod dużym... Tobi Don Pedro - ocena (2) Doktor Rusak - mój syn do niej chodzi i przestał bać się chodzić do dentysty,... Don Pedro Agnieszka - ocena (2) Z pomocą dr Burdacha mam mój wymarzony uśmiech- zęby są proste i śnieżnobiałe... Agnieszka Darek - ocena (1) Super lekarze dentyści i personel wspomagający . Wszyscy zawsze uśmiechnięci... Darek Gleb panchenko - ocena (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi Noir dental Clinic za cierpliwość i... Gleb panchenko Lilijka - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z gabinetu, jestem zachwycona poziomem obsługi... Lilijka Pawel - ocena (1) Zabieg ekstrakcji ósemki u dr Jaromowskiego odmienił moje podejście do tego... Pawel Pitowski - ocena (1) Super suggest.reqlly professional and English speaking. Pitowski Jan - ocena (1) Pomimo bardzo skomplikowanego zabiegu, Doktor podjął się leczenia mojej osoby... Jan Wiktor - ocena (1) Bardzo miła pani doktor, wizyta przebiegła bezboleśnie i sprawnie. Ceny... Wiktor Jolanta - ocena (1) Z całego serca polecam dr. Michała Dziunko! To świetny stomatolog, który... Jolanta Wojciech Malinowski - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście Wojciech Malinowski em em - ocena (1) wszystko ok, polecam z całego serca :) em em Karol - ocena (1) An-Med to renomowany gabinet dentystyczny w Sopocie, który cieszy się... Karol Karol - ocena (1) An-Med to renomowany gabinet dentystyczny w Gdyni, który cieszy się doskonałą... Karol Patryk - ocena (1) Profesjonalna, tania usługa. Polecam z całego serca Patryk DaDo - ocena (1) Miło, fachowo wizyta na wysokim poziomie. Bardzo polecam DaDo