Pacjentka Ania - ocena (1) Moje wrażenia? Jestem przeszczęśliwa, że trafiłam do Aline po wieloletniej... Pacjentka Ania Pacjentka - ocena (1) Na pierwszą wizytę przyszłam z problemem, który kilku innych lekarzy zbywało... Pacjentka Marta - ocena (1) Nie polecam, niemiły personel, obgadują pacjentów pod nosem, brak... Marta
Natalia K - ocena (1) Korzystam z usług Anmed od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam. Wizyty są... Natalia K Olaf B - ocena (1) Najlepsza opieka stomatologiczna w Gdyni Olaf B Julianna Sycz - ocena (1) Polecam, korzystam od lat z usług An-med! Julianna Sycz Anna - ocena (1) Bardzo dobre wrażenia po wizycie podczas której wykonany został przegląd i... Anna Grzegorz - ocena (1) Korzystałem z zabiegów u każdej lekarki gabinetu An-med w Gdyni. Wszystkie... Grzegorz Wioletta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, super obsługa, miło, bezboleśnie,... Wioletta Marek C - ocena (1) Z usług Nawrocki Clinic korzystam od wielu lat,zawsze byłem bardzo... Marek C W. Kaczorowska - ocena (1) Wizyta w przychodni to była świetna decyzja, pani doktor okazała się bardzo... W. Kaczorowska justyna - ocena (1) Najlepsze centrum stomatologiczne w trojmiescie polecam z serca przede... justyna Andrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm jeszcze chwila i zaczynam przygodę Andrzej Góra - ocena (1) Przez wiele lat nie mogłam znaleźć odpowiedniego dentysty, ale dzięki... Góra Marta G. - ocena (1) Najlepsze miejsce do zadbania o swoje zęby i ogólnie zdrowie, bo wszyscy... Marta G. Jula - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przemiła opieka! Jula Tomasz - ocena (1) Fachowość pani doktor oceniam po roku leczenia bardzo wysoko . Natomiast jest... Tomasz Marta J. - ocena (1) Niezwykle profesjonalne podejście do pacjentów i bardzo duże zaangażowanie ze... Marta J. Hubert - ocena (1) Bez strachu, bez bólu i we wspaniałej atmosferze, polecam! Hubert Mirek - ocena (1) Pani doktor bardzo profesjonalna i empatyczna. Zaproponowana laseroterapia po... Mirek