Kasia - ocena (2) Wspaniała atmosfera w gabinecie. Profasjonalne podejście do pacjenta. Cały... Kasia kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona, dobry kontakt z pacjentem, wszystko szczegółowo... kasia XYZ - ocena (1) Pani dr to kobieta o Wielkim sercu:) wszystko na najszybszym poziomie XYZ
Xyz - ocena (1) Wszystko jak należy Xyz Edi - ocena (1) Przyjemnie(o ile u stomatologa może być przyjemnie)profesjonalnie,kak dla... Edi Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Rzetelne wykonanie usługi. Miła obsługa.... Beata Marek - ocena (1) Super atmosfera o robota Marek Jaroslaw - ocena (1) Profesjonalizm i kultura osobista. To cechy wyróżniające Pana Doktora Grzegorza. Jaroslaw Aleksandra - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę oraz wspaniałą... Aleksandra K - ocena (1) Najlepszy dentysta jakiego znam. Fachowiec. K Kasia Ceranek - ocena (1) Korzystam już ponad 10 lat z usług dr Szatan i niezmiennie polecam! Kasia Ceranek Dominik - ocena (1) Pełen profesjonalizm:) Dominik izabela - ocena (1) świetne miejsce polecam izabela Grzegorz - ocena (1) Korzystam z uslug DentiCo od dluzszego czasu i za kazdym razem spotykam sie z... Grzegorz Babajaga - ocena (1) I absolutely do not recommend neptunedent or treatment by Dr. Damian... Babajaga Andrzej Z - ocena (1) Super miejsce, super specjaliści, super efekty! Andrzej Z zadowolona klientka - ocena (1) Najlepszy dentysta!! chodzę już od ponad 5 lat i jestem pod wrażeniem do... zadowolona klientka Zuzanna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Problem który miałam od kilku lat po wizycie w... Zuzanna zuzanna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i problem znikał po wizycie. Polecam wszystkim zuzanna Angelika - ocena (1) Z czystym sumieniem Polecam !!! Wizyta w gabinecie przebiegła cudownie !... Angelika