I znów księżniczka Anna spadła z konia....

Kolizja kolumny rządowej z Beatą Szydło w Imielinie. Była premier nie ma obrażeń
Więcej: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24090673,kolizja-rzadowej-kolumny-z-beata-szydlo-byla-premier-nie-ma.html#s=BoxOpMT
Oni naprawdę chcą się jej pozbyć. To nie jest przypadek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Swego czasu założyłem wątek o wypadkach komunikacyjnych bolszewickiej władzy.
Szczerze mówiąc, miałem na myśli jednorazowy zbieg okoliczności przy kilku zdarzeniach.
Ale widzę, że oni tak na poważnie się zasadzili na to rozbijanie limuzyn.

Bolszewik Błaszczak psed. Prototyp myślał, że jeżeli zmieni literki BOR na SOP, to nagle kierowcy nauczą się jeździć.
W przypadku tego pana słowo "myślał" jest bardzo, ale to baaaardzo na wyrost.
Myśleć trzeba było, gdy zwalniał ludzi. W tej chwili, wg mnie, działając w celu realizacji interesów obcego państwa, doprowadził do tego, że polski rząd nie jest w ogóle chroniony. Kierowcy nie umieją jeździć i co rusz doprowadzają do wypadków.

Wytoczyli sprawę chłopakowi z Seicento.
Jeszcze się tamta sprawa nie skończyła, a już ustawiają się do kolejki następni, bo w dzisiejszym wypadku uczestniczyły też samochody prywatne.

Jak tak dalej pójdzie, to połowa Polaków będzie siedzieć za wypadki komunikacyjne Pani Szydło, w bolszewickim tzw. Rządzie dawniej pseud. Premier, obecnie pseud. Wice.

Prawda. W pierwszej chwili myślałam, że to żart, ale u nas najwyraźniej idą już w hurt :/

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...