to chyba jakas pomylka? (2) bzdura, przypadkami i wyjątkami są nauczyciele którzy uczą dobrze..szkołę... ` Polecam (4) Idąc do II miałam wiele wątpliwości-nasłuchałam się różnych opinii. Po ponad... maturalna Szkola nie warta zachodu, nie polecam (1) jestem tegorocznym absolwentem. Koszmarna szkola, jak jakies wiezienie,... Artur
Nie polecam (4) Konczylem 2 lo w 2014r i zaluje ze bylem tam do konca. Niby jest wysoko w... Iwo Czy dostanę się do IW? (4) Czy ciężko jest dostać się do klasy z wykł. j.francuskim (IW)? Niestety nie... xxx nieciekawe liceum (3) Do tej szkoły już praktycznie może dostać się każdy. IILO ma co raz mniej... kkkk czy dostanę się? (9) W tym roku kończę gimnazjum, i zastanawiam się właśnie nad II. Znajomi mówią... chooco II LO (1) Zasadniczo mogę jako tego roczny maturzysta(2013) śmiało powiedzieć, że... maturzysta Biol-chem progi punktowe, dostanie się. (2) Czy dostanę się na profil biol-chem mając około 147 pkt? Bardzo zależy mi na... engine Absolwentka Liceum (1) Jestem tegoroczną maturzystką. Poziom w szkole odkąd starałam się o przyjęcie... Nacz - opinia (5) Bardzo dobre liceum, ale głownie dla humanistów i chemików, ponieważ fizyka... Nacz Na dobrej drodze.. (2) Cokolwiek możnaby powiedziec zlego na temat poziomu nauczania w dwójce, są to... Uczeń ok! (1) szkola bardzo dobrze przygotowuje, przede wszystkim z przedmiotow wiodacych. sita zajęcia z informy (1) jestem absolwentem tej szkoły i pozytywnie oceniam tylko kilka przedmiotów... Absolwent narescie !!! (1) narescie po 10 latach ozi odeszla !!!!!byc moze teraz ta szkola sie zmieni... absolwent Bardzo dobra szkoła, polecam (1) Szczególnie lekcje z profesorem Wojtkiem R. ... Hazar OZI wszystko psuje! (1) po 3 latach stwierdzić można jedynie że wszystko zależy od towarzystwa. ja... życzliwa 'll\.' - opinia (1) nhpijp; 'll\.'