INFINITY Med / ESTETIC time

Medycyna estetyczna

Gdańsk, al. Jana Pawła II

Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy Pani Doktor Iwony Cimaszkiewicz .... Kasia Super (1) Nic dodac nic ujac, usta piekne , Polecam i pozdrawiam Pania doktor :) aka Najlepszy Gabinet (2) Najlepszy gabinet. Atmosfera wspaniała , a efekt przerosl moje oczekiwania.... Barbara
Kolejny raz super efekt (1) Kolejny raz skorzystałam z usług doktor Cimaszkiewicz i jestem kolejny raz... A.Kozłowska Polecam!!! (1) Efekt niesamowity, polecam! klientka Dziękuje, efekt super (2) Byłam w gabinecie aby pozbyć się zmarszczek i o pracy Pani Doktor inaczej jak... zadowolona pacjentka :) Najlepszy Lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który wykonałam u Pani Cimaszkiewicz.... Katarzyna Zawsze zadowolona (1) Bardzo dobry lekarz medycyny estetycznej. W dzisiejszych czasach trudno... Anna Super Usta (1) Pierwszy raz byłam w tym gabinecie i po tym jak Pani doktor powiększyła mi... Katarzyna zadowolona (1) Jestem stałą pacjentką Pani Doktor i nigdy nie zdarzyło mi się być... Dorota Super Efekt (1) Polecam zabiegi u Pani doktor ponieważ z taką życzliwością, cierpliwością i... karolina Miło i Profesjonalnie (1) Chciałam się podzielić moją opinią odnośnie gabinetu do którego trafiłam... Anna polecam (2) Pani Iwona przywróciła moim ustom naturalny i piękny kształt co zostało... marzena kaciki ust (1) Jestem bardzo zadowolona z efektow podniesienia kocikow ust kwasem... mariola Wyjatkowo przyjemne doswiadczenie! (1) Pani Iwona wywarala na mnie wyjatkowo poztywne wrazenie! Zabieg o ktorym... I Polecam serdecznie jajlepszy gabinet medycyny estetycznej w jakim bylam (1) Profesjonalizm, kultura, komfort i jakość wykonywanych zabiegów to tylko... Alicja Milena - opinia (1) Zdecydowalam na wypelnienie bruzd nosowo wargowym w tym gabinecie i efekt... Milena Beata - opinia (1) Trafiłam do Pani dr.Iwony z licznymi przebarwieniami oraz asymetrią twarzy.... Beata POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona. pani doktor, poprawiała mi usta gdyż były... Monika Polecam (1) Do Pani Doktor trafiłam dzięki opiniom w internecie . Jestem bardzo... Aleksandra