INFORMACJA

Temat dostępny też na forum: Rowery
INFORMACJA !!!
Dla Pana, który w piątek (07.06.2013r) ok. godz. 21:10-21:15 na przejściu dla pieszych przy Operze Bałtycka zajechał mi drogę i spowodował moją spektakularną wywrotkę, po czym nawet się nie oglądając odjechał w stronę Wrzeszcza: Szanowny kolego rowerzysto, chciałbym Cię tylko poinformować, że nic mi się nie stało, mimo twardego kontaktu z betonem. Natomiast świeżo wyremontowany rower (dwa dni temu zostawiłem w serwisie 260 pln), stracił bezpowrotnie tylną przerzutkę, co zmusiło mnie do pchania go aż na Ujeścisko. Szerokości...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: INFORMACJA

Albo Ty albo on, prawo dżungli ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

życie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

"na przejściu dla pieszych" to zapewne przeprowadzałeś ten nowo serwisowany rower, jak ten łobuz zajeżdżał drogę i z wrażenia puściłeś kierę łapiąc się za głowę na takie diktum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

kto nadjeżdżał z prawej strony>?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnio widziałem przecenę w Lidlu na ogórki. Warto ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...