INGLOT

co chwilę pojawiają się ogłoszenia na sprzedawcę i wizażystę- ktoś wie dlaczego jest taka rotacja pracowników? to ogłoszenie jest prawie co tydzień!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: INGLOT

Bo zatrudniają ludzi na okres próbny i zwalniają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak robi dużo firm bo ślizgają się ludzkich plecach...zero szacunku do pracownika żal.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko wina kierowniczki regionalnej.nie da się z nia wytrzymać.dziewczyny wysiadają psychicznie. a do tego jak firma chce Cię awansować to najpierw przez kilka mies Cię wypróbywuje a potem przez kolejne obiecują nową umowe której i tak nie dostaniesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne, że firma toleruje takie zachowanie kierowniczki, no chyba, że kierowniczka działa według procedur, jakie narzuca jej firma.... ale to świadczy o tym jak to firma....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Żenada, osoba prowadząca ze mną rozmowę - kierowniczka, tak się tytułowała, na podstawowe pytania nie znała odpowiedzi. Jak Ona ogarnia temat?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne dziewczyny pracują w Inglocie w gdańskim Madisonie, szczególnie jedna rzuciła mi się w oczy.
Niestety, odnalezienie jej na NK okazało się bezskuteczne...
A fajnie byłoby poznać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ciekawe która z dziewczyn? Pracuje tam moja koleżanka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To znaczy, że nie szanują ludzi i zwalniają po okresie próbnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszukują ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja byłam na rozmowie w jednej z galerii i pani kierowniczka była spoko.
Gorzej się rozmawiało z regionalną bo już "wiało chłodem". Co prawda pracy nie dostałam ale miło wspominam. Warunki normalne, pensja też. Koleżanka pracuje dokładnie w tym miejscu i nie narzeka. Tylko z tym słowem "wizażystka" to bym się zastanawiała. Bo żeby być wizażystą trzeba czegoś więcej niż 40 minutowe malowanko i do widzenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?