wszystko świetnie (1) kupiłam nowe auto i jest boskie takie jak chciałam - szczerze wszystkim... nina Polecam (1) Auto było serwisowane - na czas, koszt zgodny z ustalonym. Peugeot Serwis super! (1) Serwis super! W trakcie wakacji z rodziną nad morzem serwis Intervapo... Mirosław
Tak powinno być wszędzie (1) Miałam okazję porozmawiać z panami handlowcami w niedzielne południe na... Maria J. MOJE NOWE 3008 (1) SPRZEDAŻ SUPER !!! NOWE 3008 JUZ W GARAŻU, PAN ROBERT Z DZIAŁU HANDLOWEGO... bryk Zero zainteresowania klientem. (1) Ja wydzwaniałem w sprawie auta a nie sprzedający kierownik - to było chore -... john90 Serwis rewelacyjny, (1) Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Szukałem warsztatu ze swoją 307 z... Jacek SALON OK, SERWIS NIESTETY NIE (1) SAMOCHODY TAM SIE KUPUJE BARDZO MIŁO NA BARDZO ATRAKCYJNYCH WARUNKACH. SERWIS... AREK ROBIENIE NA SZARO (1) JEŚLI CHODZI O NAPRAWY PŁATNE TO INTERWAPO JEST FIRMĄ OKROPNIE DROGĄ... ANDRZEJ KALINI DOBRY Z MINUSEM... (1) Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina.... SS