ISPL Wiesław Kijuć

Ginekolodzy

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 4

Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z wizyty u najgorszego... Anna ocena (1) Nie polecam. Byłam już u kilku ginekologów, żaden nie był takim rzeźnikiem,... karolina G - ocena (1) Nie polecam zakładania wkładki antykoncepcyjnej u tego lekarza, wprowadza w... G
Iza - ocena (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz u doktora i jestem mega zadowolona. Na pewno tam... Iza Marzena - ocena (1) Omijać szerokim łukiem!! Marzena Pacjentka - ocena (1) Pan doktor z doświadczeniem Pacjentka Kaśka - ocena (1) Konkretny, kompetentny, delikatny w badaniu. Pamięta o całej pacjentce... Kaśka Magda - opinia (1) Okropny lekarz i okropna osoba. Nie polecam. Magda Marzena - opinia (1) Pan doktor jest osobą, która jest w stanie zrozumieć kobietę. W sposób... Marzena Nikola - opinia (1) Wspaniały Lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Świetny specjalista, godny... Nikola Małgorzata - opinia (1) Bardzo konkretny lekarz, wyszłam z wizyty zadowolona i bez żadnych... Małgorzata Monika - opinia (1) Zazwyczaj chodzę do lekarza ginekologa prywatnie i pierwszy raz trafiłam do... Monika Marta - opinia (1) Bardzo empatyczny, profesjonalny lekarz z indywidualnym podejściem do... Marta Paulina - opinia (1) Lekarz dawnej daty - w dobrym tego słowa znaczeniu! Ogrom wiedzy, rzetelny i... Paulina