ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

Ewelina W. - opinia (1) Pani Doktor Agnieszka jest lekarzem z powołania Profesjonalnie podejście do... Ewelina W. Emilia - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Wyniki badania usg omówione bardzo szczegółowo, podczas... Emilia Maria A. - opinia (2) Daję ocenę najniższą ,ponieważ chciałam skorzystać jedynie z konsultacji, za... Maria A.
Ewelina - opinia (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 10 lat. Prowadziła moją drugą ciążę i... Ewelina Dorota - opinia (1) Jestem pacjentką pani doktor już z 8 lat. Jest wybitnym specjalistą w swojej... Dorota Aga - opinia (1) Korzystam z usług pani doktor już 10 lat. Za nic nie zmienię na inną!... Aga Galya - opinia (1) Pani Agnieszka Kowalewska jest moim Aniołem Ciepła, uśmiechnięta,... Galya Anita - opinia (1) Dostałam kontakt do pani Doktor z polecenia. I żałuję, że tak długo się... Anita Paula - opinia (1) Sugerując się wieloma dobrymi opiniami zdecydowałam się na wizytę u dr... Paula Anna W-O - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością, z całego serca i z czystym sumieniem polecam... Anna W-O Karolina Kamrowska - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Doktor wszystkim pacjentkom borykającym się z... Karolina Kamrowska Marcia - opinia (2) Rewelacyjna obsługa pani dr nauk medycznych! Marcia Katarzyna Wnuk - opinia (1) Pod opieką Pani Doktor jestem od kilkunastu lat. To co cenię sobie... Katarzyna Wnuk Paula - opinia (1) Pani doktor prowadzi mnie od 10 lat, jako pierwsza i jedyna uregulowała moje... Paula Najlepszy endokrynolog i ginekolog!! (2) Do dr Kowalewskiej chodzę od wielu lat. Nigdy nie zmieniłam lekarza, ponieważ... A. Jestem szczęśliwą mamą!!!!! (2) Już kiedyś pisałam opinię Pani Doktor, ale i tym razem muszę... Janka Staroródka - opinia (1) Polecam Panią doktor, bo patrzy na pacjentkę kompleksowo i wielopłaszczyznowo... Staroródka dr Agnieszka Kowalewska (1) Z całego serca polecam Panią Doktor wszystkim pacjentkom borykającym się z... Justyna Polecam gorąco (1) Pani Doktor jest doskonałym fachowcem. Przez 15 lat nikt inny nie potrafił mi... Ewa Serdecznie polecam!! (1) Do Pani dr trafilam przypadkowo i to byl najlepszy przypadek w moim życiu.Po... Zaneta