ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

Ewa B. - ocena (1) Pani doktor jest osobą o bardzo profesjonalnym podejściu do pacjentki, z... Ewa B. Ewa B. - ocena (1) Pani doktor jest osobą o bardzo profesjonalnym podejściu do pacjentki, z... Ewa B. Kaja - ocena (1) Trafiłam do Pani Doktor po miesiącach problemów, które utrudniały mi... Kaja
Justyna - ocena (1) To najlepsza lekarka jaką w swoim życiu poznałam. Konkretna, profesjonalna,... Justyna Paulina - ocena (1) Pani Doktor bardzo profesjonalna i godna zaufania, prawdziwy lekarz z... Paulina Julia - ocena (1) Pani Doktor to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Jest rzetelna i nigdy nie... Julia Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm!!! Atmosfera wizyty, podejście do pacjenta, wiedza,... Joanna Kasia KG - ocena (1) Pani doktor Agnieszka zdecydowanie zasługuje na same szóstki. To empatyczna,... Kasia KG Jolanta M. - ocena (1) Pani Doktor Agnieszka łączy w sobie cechy wspaniałego człowieka i bardzo... Jolanta M. Magdalena Lewandowska - ocena (1) Dzień dobry. Jestem pod dluuugą opieką Pani Dr n.med. Agnieszki Kowalewskiej... Magdalena Lewandowska Monika - ocena (1) Wspaniała Pani doktor, cudowna osoba, świetny fachowiec od spraw beznadziejnych Monika Meg - ocena (1) Polecam Panią Doktor za bardzo szczegółową analizę choriby. Dzięki niej mam... Meg Iwona Borowska - ocena (1) Świetna specjalistka z holistycznym podejściem do problemu. Konkretnie i na... Iwona Borowska Katarzyna GW - ocena (1) Serdecznie polecam Panią doktor, która ogromnie mi pomogła w bardzo trudnym... Katarzyna GW Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena (1) 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki... Agnieszka Pruszcz Gdański Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena (1) 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki... Agnieszka Pruszcz Gdański AMP - ocena (1) Pani Doktor prowadziła moje obie ciąże. Jednak ostatnia ciąża była trudna z... AMP Renata - ocena (1) Pani Doktor bardzo miła i rzeczowa, każda wizyta przeprowadzona w miłej... Renata DKP - ocena (1) Nie wyobrażam sobie, by moje ciąże prowadził ktoś inny niż doktor Kowalewska.... DKP Nelly Daszkiewicz - ocena (1) Jestem pod opieką Pani Doktor od kilku lat. Dobór leków, poprzedzony... Nelly Daszkiewicz