ITOdesign (1) Firma ITOdesign wykonała projekt mieszkania i zrealizowała go w sposób... Agnieszka Rymko ITOdesign pomysł na nowe wnętrze (1) Gdy jest potrzeba odświeżenia wnętrza, nadania mu zupełnie nowego klimatu... Dorota Trojanowska Bez problemu (1) Super kontakt z Panem Filipem. Czas realizacji bez zastrzeżeń (wykonane 2... Karol
ITOdesign - polecam!!! (1) We wrześniu kupiliśmy mieszkanie troszkę nieustawne, ale w dobrej cenie.... Katarzyna Świetny partner! (1) Polecam gorąco tą firmę. Załatwia wszystko kompleksowo, nie trzeba szukać... beata Gorąco Polecamy!!! (1) W lipcu mieliśmy okazję korzystać z usług owej firmy, wykańczaliśmy u nich... Sylwia i Adam Miło i fachowo ! (1) Pani Marzena projektowała mi łazienkę na poddaszu. W sympatyczny sposób,... Anita zdecydowanie polecam (1) Polecam usługi tej firmy. Zleciłem im projekt i wykonanie łazienki. P Marzena... Mike234 Absolutnie nie polecam!!! (1) Niestety nie polecam. Co prawda nie mogę narzekać na sam projekt, ale na... Magda Warto (1) P. Marzena zaprojektowała nam cały dom i jesteśmy naprawdę zadowoleni,... Agnieszka i Michał Naprawdę warto! (1) Zleciliśmy projekt firmie ITO Design i to był strzał w dziesiątkę!!... Robert&Monika Po prostu super! (1) Dlugo zastanawialem sie nad tym, czy moj pomysl na mieszkanie jest trafny i... Mateusz