IZI Wakacje

Biura podróży

Gdańsk, Franciszka Schuberta 1A

Patrycja - ocena (1) Niestety, nie zostałam uprzedzona o wszystkich aspektach hotelu (doświadczony... Patrycja Barbara - ocena (1) Idealna opsluga klienta i bardzo dobre doradztwo w wyborze hotelu. Bardzo... Barbara Magda - ocena (1) Wraz z rodziną byłam na tygodniowym pobycie w Egipcie w hotelu Menaville w... Magda
Renata - ocena (1) Polecam. Bardzo dobra obsługa. Oferta w pełni zgodna z rzeczywistością.... Renata Kermit - ocena (1) Bardzo gorąco polecam firmę IZI Wakacje i chciałbym szczególnie podziękować... Kermit Beata - ocena (1) We wrześniu skorzystaliśmy z usług Izi Wakacje, aby spędzić wakacje na... Beata Arczi - opinia (1) Super obsługa, pomogli nam wybrać najlepszą ofertę wakacyjną. Ceny naprawdę... Arczi Emilia - opinia (1) Nie ukrywam, że obawiałam się wylotu za granicę kiedy ciągle sytuacja na... Emilia Karolina - opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z usług Izi Wakacji ale na pewno nie ostatni!!!... Karolina Mati GD - opinia (1) Naprawdę miła obsługa i ciekawa oferta, polecam! Mati GD Wik tor - opinia (1) Egipt 2021, polecam, pozdrawiam całe IZI Wik tor Agata - opinia (1) Fachowa obsługa, dokładnie badają potrzeby klienta, nawet nie wiedziałam , że... Agata Jarek - opinia (1) Panie Michale tak jak obiecałem jeżeli będę zadowolony to zostawię opinie.... Jarek Paulina Sz. - opinia (1) Wrociłam z Albtros Sea Wolrd. Jestem zachwycona!!!!!!! Paulina Sz. Nina - opinia (1) z czystym sumieniem moge polecic izi wakacje. pierwszy raz bylam na wycieczce... Nina Ciężki ale zadowolony klient - opinia (1) Moja opinia o iziwakacje jest pozytywna, moge smiało polecić innnym osobom... Ciężki ale zadowolony klient Agnieszka - opinia (1) mogę polecić, agent jak każdy inny ale głownie zależało mi na informacjach... Agnieszka