IZOWIERT - badania geotechniczne

Usługi geologiczne

Sopot, Kazimierza Wielkiego 1/2

Polecam Izowiert (1) Bardzo dobry kontakt. Szybki czas realizacji. Szczegółowe i czytelne... Arti Polecam geologa (1) Wysoka jakosc uslug, przysteone ceny, szybkie terminy i doskonaly kontakt z... Maria ocena geologa (1) Jako pracownia architektoniczna regularnie zlecamy badania (opinię... Sebastian Wernerowski
Pełen profesjonalizm (1) Współpracujemy od połowy 2011 roku z tą firmą i nie mieliśmy problemu z... Marcin Profesjonalnie (1) Polecam usługi tej firmy, przede wszystkim merytoryczna wiedza i... PT Polecam (1) polecam Izowiert, szybko i porządnie. Co więcej, odwiert był późnym... dude polecam firmę Izowiert jako solidnego wykonawcę (1) korzystam z usług firmy izowiert od kilku lat zlecając różne prace i zawsze... Marek PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Wcześniejsza negatywna opinia jest spowodowana pełną niewiedzą lub... Architekt Polecam solidna firma (1) Od dwóch lat jestem klientem firmy Izowiert. Jestem bardzo zadowolony z ich... Dariusz Polecam (1) Korzystam z ich usług regularnie, moja ocena: profesjonalnie, terminowo,... KP Polecam! (1) Szybka realizacja zleceń, przystępna cena Biuro Architektoniczne Architekt (1) Polecam firmę Izowiert AM Solidna firma (1) Korzystalam z uslug firmy w 2012 - odwierty pod budowe domku jednorodzinnego.... A.S. Godny polecenia (1) Współpracujemy z firmą Izowiert i jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych... Jerzy Seroka