lokaty (5) zostałem oszukany na wyjątkową atrakcyjną wysoką lokatę 10%, gwarancje... ficzek Polecam (1) Jestem stałym klientem Idea Bank. Mam za sobą kredyt, prowadzą mi konto... Marta Czas (1) Pracownicy tego oddziału za nic maja czas swoich klientów! Oczekiwanie na... Beata Meronk
Opinia polaka o banku idea bank (1) Mam dobre relacje z Idea Bankiem, nie naciąłem się nigdy a korzystam z ich... Sebastian J. opinia klienta idea banku, stałego klienta (1) Jestem stałym klientem idea banku, nie mogę na nich narzekać. Bardzo miła... majhro nie mam zastrzeżeń (1) Nie mam zastrzeżeń do tego banku, jestem klientem od prawie dwóch lat, mam... Maloe Obsługa tragiczna - nie polecam (1) Dziś czekałem 1h do obsługi klienta i sie nie doczekałem. Jedna pani... Piotr Mydlenie oczu i beznadziejna obsługa (1) Zainteresowany założeniem własnej działalności sprawdziłem stronę internetową... February Absurdalnne podejście do klienta (1) Byłem trzecią osobą tego dnia umówioną z doradcą biznesowym w sprawie usługi,... Marek Zdecydowanie nie polecam (1) Kredyt obrotowy, dokumenty dostarczone informacja że w terminie 3 dni się... Łuki