Ideal Car

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Poczty Gdańskiej 4/4

Poleca (1) Auto posiada wszystko co trzeba, a cena bardzo przystępna Helena wypożyczalnia niegodna polecenia - AUTO-OSKAR (4) To nie jest pierwsza wypożyczalnia z jakiej miałem szansę korzystać ale... kamikadze Ideal Car - NIE POLECAM (1) Umowa mailowa wypozyczenia samochodu nie zostala zrealizowana. Samochod na... Turysta_2014
Polecam (1) Samochód w bardzo dobrym stanie, dogodny obiór i oddanie samochodu. Bardzo... Adam Opinia o Wypozyczalni (2) Bardzo mily kontakt,super obsluga!,samochody odpowiadajä w 100% opisowi ze... Lucyna Quiel Polecam (2) Szczerze polecam. Auto sprawne, obsługa na najwyższym poziomie, ceny... Kasia SZYBKO, SPRAWNIE I SOLIDNIE!!! (2) Z CAŁEGO SERCA POLECAM TĘ WYPOŻYCZALNIĘ...MOŻNA NA JEJ OBSŁUDZE POLEGAĆ JAK... ADRIANNA Perfekcyjnie i profesjonalnie/Perfect and profesional (2) Peirwszy raz skorzystalem z uslug IDEAL CAR. Poziom obslugi na najwyzszym... Lukasz Surowiec Polecam (2) Usługa pozostawiła bardzo miłe wrażenie ogólne. Samochód podstawiony i... Tomek BARDZO BARDZO POLECAM!! (2) Firma obsługuje swoich klientów bardzo rzetelnie, punktualność i zadowolenie... Leon Ocena na szóstkę z plusem ! (2) Dwukrotnie korzystaliśmy z mężem z oferty wypożyczalni. Z czystym sumieniem... MARTA Polecam Ideal Car - Wiesiek (2) Skorzystałem pierwszy raz z usług tej firmy i jestem miło zaskoczony obsługą... Wiesiek Opinia (2) Auta w bardzo dobrym stanie. Rzetelna i miła obsługa. Bardzo polecam Małgorzata Grzegorz - opinia (2) Solidnie i profesjonalnie, a przy tym duża dbałość o zadowolenie klienta. Grzegorz Wypozyczalnia Godna Polecenia (2) Podstawiono mi auto na lotnisku w Gdansku (czyste, pachnace, zatankowane),... Krzysiek mateusz - opinia (2) najlepsza wypozyczalnia z jakiej kozystalem... wszystko na czas i bez... mateusz szczerze polecam (2) Bardzo polecam! Miła obsługa, indywidualne i fachowe podejście do klienta.... Rafał A. IdealCar na 6 z plusem (2) Moje oceny mówią same za siebie,to wypożyczalnia którą polecam każdemu. Janusz Marcinkowski Monika Kwiecinska - opinia (2) Jestem zadowolona z obsługi i z samochodow ktore wynajmowalam i z chęcią... Monika Kwiecinska