Ideal-Dent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy

Gdynia, Stefana Batorego 23/2

godne polecenia (1) Niedawno zakończyłam dosyć duże leczenie u dr Joanny. Bardzo miła Pani, która... Natka Pina - opinia (6) Polecam gabinet Ideal-Dent .Perfekcyjnie wykonany zabieg(usuwanie kamienia... Pina zadowolony (1) Właśnie zakończyłem leczenie ortodontyczne w tym gabinecie. Jestem... Przemek
Leczenie (1) Profesjonalne podejście, bezbolesne leczenie, bardzo miła atmosfera, o którą... Gosia Zadowolony pacjent-polecam! (1) Wybrałem Ideal-Dent ze względu na bliskość, mieszkam w Gdyni i przystępność... Krzysztof Mój stomatolog (1) Od kilku miesięcy systematycznie robię sobie porządek z zębami. Trafiłam do... Irmina świetny stomatolog (1) Jestem stałą pacjentką Doktora Ruteckiego. Usunęłam u niego już 3... Ewa generalnie OK (1) Jak dla mnie było całkiem spoko. Oprócz faktu iż czekałem ekstra 15 minut w... Wojtek .... (1) Gabient i obsługa ok. Niestety nie zastosowano znieczulenia mimo ze to teraz... Hania bbc - opinia (1) Polecam! Bardzo miło, bezboleśnie i solidnie. Dawno nikt nie zrobił mi tak... bbc szczerze polecam!!! (1) Bardzo polecam ten gabinet. Pani doktor Kasia jest cudowna! wizyta... pacjent M pani Hanna Zagalska jest super lekarzem (1) pani Hanna Zagalska jest super lekarzem stomatologiem polecam serdecznie... karolina Wybielanie Zębów (1) Tydzień temu skorzystałam z promocji na wybielanie zębów. Jestem zadowolona z... Izabela Sprostowanie (1) Gabinety Stomatologiczne Ideal-Dent nie współpracują z Panią doktor Renatą... biuro@ideal-dent.pl fachowa i miła obsługa (1) szybko w miare tanio i bez boleśnie pani doktor i jej asystentka bardzo... mw Miła i fachowa obsługa (1) Miałem mojego stałego dentystę, ale ten gabinet poleciła mi koleżanka z... Maciej