profesjonalnie i miło (1) Byłam w salonie IDEALE dopiero kilkukrotnie,ale już wiem,że będę tam wracać... Wiesława Kamińska wspaniałe zabiegi,przemiła obsługa (1) Korzystam z usług salonu IDEALE w Gdyni od kilku miesięcy.Wspaniałe zabiegi... Joanna Żurek Focus RF 3d (1) Z przyjemnością mogę polecić zabieg i salon, który go oferuje. Skorzystałam... m
Zadowolona klientka (1) Od sierpnia korzystam z róznych zabiegów, jakie oferuje salon. Po każdej... Blanka Sylwester (1) hej dziewczyny, tu jest super!!. Pani Dominka obejrzała mnie od stóp do głów... GERDA ODMLODZONA :) (1) Jestem stala klientka salonu Ideale.Korzystam z zabiegow FOKUS RF na twarz i... klientka Pełen profesjonalizm i relaks! POLECAM. (1) Jestem klientką salonu IDEALE od lipca.Korzystałam z serii zabiegów FOCUS... AsiaSz Urodzinowe Party w Spa (1) IDEALE na moja prozbe zorganizowalo Spa Party dla mnie i moich gosci. Bylysmy... Dorota Miejsce godne polecenia (1) Wszystkie usługi, które miałam wykonane w salonie zostały zrobione starannie... Maria DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY (1) ŚWIETNY I PROFESJONALNY SALON. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA WYSŁANIE MOJEGO... ASIA d - opinia (1) Polecam! jedyny salon, w którym fachowo zajęto się moją bardzo wymagającą i... d SCHUDŁAM;))) (1) od wieków już sie odchudzałam i nigdy nic nie schudłam. Niby pare kilo w dół... EKSTRA LASKA;)) ELŻBIETA (1) SKORZYSTAŁAM Z ZABIEGU FOKUS RF NA TWARZ, ZABIEG TRWAŁ 1,5 GODZINY,ALE PRZY... ELŻBIETA goss2008 - opinia (1) urządzone w dobrym klimacie miejsce gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... goss2008 POLECAM GORĄCO (1) Mieszkam w Orłowie od lat i od lat nie było tam profesjonalnego salonu odnowy... mile zaskoczona