Ideale- idalnie (1) Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Bardzo miłe panie, których... KK Masaż (1) Masażystka posiada wysokie kwalifikacje i indywidualne podejście. Otrzymałem... Szymon Doskonała atmosfera i pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam wszystkim Paniom starszym jak i młodszym. Salon jest... Dorota
najlepsze rzesy i super salon (1) Do salonu trafilam z polecenia. Mialam przedluzane rzeski przez sympatyczna... Anna Gość - opinia (1) Profesjonalna, kompletna, pomocna, sympatyczna i miła obsługa. Bardzo polecam. Gość PROFESJONALIZM W KAŻDYYM CALU!!!! (1) Profesjonalizm w każdym calu! Serdecznie polecam SALON IDEALE - nie tylko ze... Marzena Wspaniała i profesjonalna obsługa!! (1) Do salonu IDEALE trafiłam przez przypadek po tym jak zobaczyłam stronę na... Bardzo zadowolona Anna super manicurzystka (1) Nie zgadzam się z Panią jak się sama nazwała "odradzającą" od dłuższego czasu... Karolina Pani manikiurzystka- makabra! (1) Szkolenia z 2007 roku,czyli przez 7 lat 0 nowości, Pani nawet nie potrafi... odradzająca Bardzo zadowoleni klienci :) (1) Jakiś czas temu odwiedziliśmy z chłopakiem salon Ideale w celu zakupu... Magda Cudów nie ma ale jest Focus Rf3D! POLECAM WSZYSTKIM! (1) Witam gości forum ! Zakupiłam pakiet 10-ciu zabiegów Focus RF ponieważ tylu... AgnieszkaMalinowska Polecam (1) Przyjemny wystrój, relaksująca muzyka. Peeling i masaż wykonane... klientka relax, odprężenie, profesjonalizm, najwyższa jakość usługi (1) Ciągły stres spowodowany szybkością życia powodował, że byłam na codzień... Katarzyna Maria Viktoria Chwila Zapomnienia (1) Wizyta w salonie Ideale była jedną z najwspanialszych chwil jakie mnie... Katarzyna Polecam (1) wiem, że salony potrzbują opinii w interenecie, dlatego piszę:) właśnie... Ewa Relaks na piątkę ! (1) Skorzystałam w Salonie Ideale z masażu objętym promocją z Grupera. Pani,... zadowolona Niezapomniany pobyt w salonie IDEALE (1) Wspaniałe chwile relaksu przeżyłam w pięknym i urządzonym w dyskretnym stylu... Violetta ewa.rogo - opinia (1) Już po pierwszej wizycie w salonie IDEALE wiedziałam, że to jest to, czego... ewa.rogo Depilacja (2) Do Ideale chodzę od kilku miesięcy na depilację pastą cukrową. Piękny... Asia zabiegi (1) Korzystałam czterokrotnie z zabiegów Focus rf+ i nawilżania cery po zimie,... Zadowolona klientka