Idealne miejsce na kurs i najlepszy instruktor - pan Adam Sapieha
Jeśli ktoś się waha nad wyborem OSK, niech przestanie szukać innych szkół i od razu zapisuje się na kurs do ARTOMu. Szkołę tą polecił mi znajomy i jestem z tego w stu procentach zadowolony. Świetne przygotowanie podczas zajęć teoretycznych, miła obsługa, bardzo miła Pani Asia, no i najlepszy instruktor - pan Adam Sapieha! Nigdy wcześniej nie miałem styczności z samochodami, więc zaczynałem od zera. Pan Adam ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy, tłumaczy wszystko krok po kroku, pokazuje wszystkie sytuacje mogące wystąpić podczas egzaminu. Uczy ze stoickim spokojem, ma psychologiczne podejście, przez co stres błyskawicznie znika. W przypadku błędów wszystko powtarzane jest do skutku, spokojnie i bezstresowo. Jazda samochodem staje się dużo łatwiejsza. Dużo się słyszy o tym jak instruktorzy krzyczą na swoich kursantów, podnoszą głos i wywierają presję - z panem Adamem jest zupełnie przeciwnie. I w ten sposób kurs z panem Adamem pomógł mi zdobyć prawko:)! Nie znam innych instruktorów, ale dam sobie rękę uciąć, że pan Adam jest tym najlepszym. Dzięki!