Ifka

Żyjesz? Ja tylko żartowałem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Buuuu

I znowu nie ma żadnego przeciwnika. A tyle jeszcze niewykorzystanych możliwości zagłady. Idę po nową, satelitarną mapę sztabową. Może coś nowego doszło

Zwierz

To co było, to skutki nieprzemyślango wykorzystania czerwonego guzika

zwierzaku

myślałam, że po tym uderzeniu się nie podniosę....dałam radę
ale następnym razem bądź delikatniejszy
żyję
poobijana
ale rosnę w siłę :-)

Ifcia

uffffffff

Mixer

Ale czerwone guziki są takie kuszące. I do wciskania i do obrywania!

Poważnie

Proszę o pomoc
szukam beznadziejnych stronek dużych firm,
dodatkowo teatrów, muzeów i oper.
Gdyby ktoś swym wnikliwym okiem podpatrzył coś beznadziejnie brzydkiego i odpychającego, prosze o kontakt

O Lili

Lila-rósz się, coś taka blada?

mixer

Lila......nie zawsze jest blady....
ale jakie efekty ......

Ifcia

Znam jedną Lilę. Efekt piorunujący, wręcz zabójczy. Ado tego schizofrenia i masochizm intelektualny. Uff.. Kiszczak mógłby coś na ten temat, bo ostatnio.... a Tjall jeszcze więcej

Łojjjjjj

liliowe choroby umysłowe są bardzo groźne

Poproszę szufelkę i kubeł

Straszliwie dziś naśmieciliśmy tymi pwypowiedziami

Mixer

Reflektuję...tylko pamiętaj o wymiennych końcówkach...

Kejt

Odzywam się:)))))))Co u Ciebie, jak żyjesz...i co z resztą...mój mail bez zmian, ....na wp...Tylko ja, cholewcia, Twój zgubiłam...

Atma

Miło że się "obruszyłaś" to znaczy , że myślisz . Znam Cię . Texty kreślą obraz człowieka . Resztę dopowiada Twój rzecznik . Zbędne mi są wizje . Znam siebie doskonale (kobiety też) . Jak się przenieść z pzrestrzeni
N wymiar. do N=1 wymiar. ? Trzeba dodać po prostu 1 wymiar :) np. czas i już jest to odbierane" jaźnią" . Wiem , że nie chodzi o obliczenia . Wyjaśnię , -Te przestrzenie nie maja nic wspólnego z fantastyką . Jest to sposób matem. na obliczenie niektórych spraw , które nie da się obliczyć inaczej. Zakłada się wtedy , że jest N wymiarów, liczy i otrzymuje wynik jak najbardziej 3 wymiar. i odbiera się go" jaźnią ". Pytasz , czy rozumie Twe pytanie --- tak . Ale czy Ty zrozumiesz odpowiedź
????????????
P.S. ciekawe czy Zwierz rozumie ----- a powinien :)))))

Płk. Kiszczak

Pije właśnie herbatę podarowaną mi przez Inną Świetną postać gratkową ....... mmmmm..... jaka dobra !!!
Widać dana od serca :)). Nie Lauer nie Dalil ----- a Antenka.... taaaaak . pracowała ciężko w red . nie mam z Nią teraz kontaktu . Ciekawe co u niej ? . A Ty , militaria , militaria . Mam parę Twoich rysunków . Na jednym jest żart z czołgiem - pamietasz???? - niezły ,
w każdym razie jest wojskowa tradycja
3-may się

Atma

zamiast N=1 powinno być N+1, źlemi wybiło

Poprawka

Spotkanie:
Niedziela godz. 18:00
Klub TTK

Zwierzak

Chcesz kaftan? Kiedy ja ostatni niezakrwawiony egzemparz oddałem właśnie do prania. Przecież brudnego ci nie dam. Może po niedzieli, co?

ZWIERZ

CZY ZNOWU MUSZĘ SIĘ POWTARZAĆ, MÓJ TY SŁODKI BRUTALU?? "W RAZIE AWARII LUB ZBĘDNYCH PYTAŃ I TAK POWIEM, ŻE TO NIE JA"

WER

TY SOFCIARZU HERBACIANY

Mixer

zalany tam sie nie zjawie nie ?
samochodem nie ma jak jechac
drzewa z gumy nie sa a policjanci nie pija - mimo iz potoczna o nich opinia jest taka jaka jest

Plagiat

Pijesz już niedzielnego poranka?, To jak Ty do kościoła poszedłeś? Dzisiaj i jutro też alkoholizujesz neurony?

...dzień już...

蛋 nie jestem w stanie wylaczyc tych japonskich czcionek ˍˍtylkoㄦak吃daje一i淤ieㄋpisac *(j><*&
{:PI*IIIKJM~!@#$植 aaq@!dfF
boze <>>黑屋   jjCO JA NAROBILEM <J  mn!@##hhchhoolerraf>>ju*(*(%$+)ˍ:

lkjhHYU^T%^^%&^(HBAADFFGQQQQQWWWWWWWWWWS3
KLK:POIOJJJKKK

...dzień już..JUŻ DZIEŃ NADSZEDŁ...

...nie było mnie, gdy mówiono o mnie...nie było mnie, gdy mówiłem o sobie...nie było mnie, gdy dobijano pałami mą MIŁOŚĆ...nie było mnie, gdy spadałem w przepaść –na skraju progu swego domu( który miał być SZCZĘŚCIEM mym i... JEJ....)...a gdzie podziewałem się, gdy PRZYJACIEL umierał w portowym kanale brazylijskiego portu(?!)(być może umierał za mnie...to przeciez ja miałem wypłynąć W TEN CZARTEROWY REJS...)...a TERAZjestem...ale nie widzę siebie spod śmieci niedożytych dni...a góry niespełnionych nocy zasłaniają mi PRZYSZŁOŚĆ...Boże-co zrobię , gdy PRZESZŁOŚĆ już nie opuści mych sfajdanych progów(?!)...
...nie pójde żebrać o śmierć-bo mimo wszystko( i po mimo wszystko!)-KOCHAM te P********one życie-bo...ONA NIM JEST...JA NIM JESTEM...WY NIM JESTEŚCIE...

Fionn

Najnowszy, czyli aktualny model nie posiada już wymiennych. W tej wersji końcówka sama dopasowuje się wielkością i kształtem do potrzeb. Starsze wersje wycofano z użytku ze względu na wzmożoną awaryjność (ze względu na niskie ciśnienie smarowania łożyska ślizgowe się zacierały).
Więc gdzie reflektujesz na zmixowanie? Płynów czy ciał stałych?? Tylko zdecyduj się, zanim strach Cię obleci (przeleci?).
PS. W Ki-Blu jest ostatnio ciasno. Wczoraj trzeba było na stojąco.

Atmo

Aby Mixer nie gadał , że wykręcam się od odpowiedzi rozwiąże teraz Twoje zadanie . Mam przejść z przestrzeni N=3 do N+1 czyli 4 ; proszę bardzo :)
Aby zapisać w przestrzeni Twe nadobne Gabaryty trzeba co najmniej 3 wymiarów : x= szerok. y=dług.
z= wys. Zauważ , nie jest to zapis wierny - brak Twej masy . Jak zapisać w ośrodku "geometrycznym " masę?
Niby nie daje się . A w rzeczywistości jest . Trzeba wprowadzić zatem czwarty wymiar, ową masę .
czy potrafię to odebrać "jaźnią" ? - oczywiście . W najbliższych latach będzie Ci przybywać średnio ok. 1kg masy rocznie . Metodą "Wizualizacji Zwierza " jestem w stanie sobie wyobrazić Ciebie za 10-15 lat .
Pozdrowienia uniżone acz wykwintne :)))

Mixer

a co przeszkadza ci to? co ty tam o kosciele pisales? bojkotuje kosciol i cala instytucje ksiedza cala swoja osoba. jeszcze mnie kiedys w sutannie zobacza!

wrrrrrrrrrrr

Irytują mnie dziś wszyscy, pokłóciłabym się z kimś...
Mixer Ty zawsze chętnie się kłócisz.....

Nie wiem

Skąd ta pewność dziewczyno, że ja miałbym wiedzieć. Pogryź ich wszystkich po kostkach. A potem wstrzyknij lidokainę.

Kiwdul

Znowu zaczynasz.... ....depresjonować.
Wer
Ja rzecznikiem? a może Wodnikiem Szuwarkiem???
Plagiat
Wszystko się wydało. Koloradka Ci wystaje spod swetra.

Do ANONIMA...

...a ja myślałem, że to właśnie chęć życia
przemawiała w tym, co napisałem po kolejnych nie
przespanych dobach(?!)...No dobrze-było bardzo
wewnetrzne(zresztą , jak wszysko co pisze...)...
I przebaczam Ci nie zrozumienie...ale wierszy lub
tekstów "wewnetrznych" nie powinno się
rozumieć...je sie powinno czuć...To tyle gwoli
wyjaśnienia...
-Tak, będę smucić i bedę również śmiał się do
rozpuku(tylko te drugie -coraz mniej mi wychodzi...)...
Oczywiście nie gniewam się na Ciebie(bo o co???)!!!
Trzymaj się ciepło Anonimie i Ty przynajmniej pokazuj
mi, jak można śmiać się i pisać...o czymkolwiek...

CZEŚĆ!!!

OLIMPIADA

...właśnie , przy okazji, oglądam mecz hokejowy USA-Rosja...Amerykanie przegrywają...Mam nadzieję, że jednak wygrają...Ale kogo to obchodzi?...wiem-tylko mnie (teraz)...
Wypalam również min. "Władcę Pierścieni"
i "Harrego Potera"...Kto chce?-tyle przynajmniej moge dla Was zrobic...
Nara-jeszcze sie odezwę...

aneks do OLIMPIADY

...jak ja patrze na ten telewizor(?!)-amerykanie wygrywają-i tak chciałem...

Przypominam

To juuż dziś dni otwarte Kliniki Bieżnikowania Opon Mózgowych. Dojazd gwarantowany pociągiem pancernym lub zakładowym autobusem. Powrót we własnym zakresie. Bliższe informacje (teraz) na miejscu w okienku siostry oddziałowej. Proszę się nie bać, nic wam tu nie grozi. W razie skrajnego niebezpieczeństwa ze strony pacjentów do obrony używam ręcznej haubicy lub Semtexu. Zbiórka chętnych tuż przed południem pod pomnikiem Jana III Schizofrenicznego. Serdecznie zapraszam i polecam się na przyszłość. Tylko u nas dowiesz się co to znaczy NORMALNOŚĆ.

dr. Albert Kocborowski Psychiatra-Neurochirurg

Dr. Albert Kochorowski

...ja -chętny...Tylko nie rób mi ZNACHORKU krzywdy...MASZ POMÓC, a nie ZASZKODZIĆ...przypominasz sobie motto braci z medycyny(???)...( i jeszcze jedno-potrafisz cofnąć czas?...)

Leczenie

Pifkiem
Dziś
wskazane
:)
do zobaczenia
wieczorkiem

Mixer

nie martw sie wywala mnie od razu :)

dr. Albert Kochowski - psychiatra neurochirurg

zlapcie moje opony - wiecie gdzie szukac - dzisiaj bylem pod pomnikiem - was nie bylo
pozdrawiam serdecznie i goraco moze nidlugo zza murow zakonu

Sprostowanie

dr. Albert Kochorowski mialo byc z gory uprzejmnie acz niezbyt nachalnie przepraszam

........................................................................

.....spać...spac już trzeba...bo kiedy , , jak nie teraz?!
Wczoraj?...Dzisiaj?Jutro?.........................
spać
teraz

Wer

To są banały.
Rozwiązanie numeryczne układu dwuch równań rrc skalarnych można przedstawić można przedstawić jako wektor w przestrzeni 2N wymiarowej gdzie N jest ilością puntów siatki... Możesz przestać podwarzać moje kompetencje?

Kidul NNeb

A ja bym wolał żeby Amerykanie przegrali!

Wrrrrrrr

Pokłóciłabyś się z kimś? O jakie biedne dziciątko. TO WYJDŹ NA ULICĘ I KOGOŚ ZACZEP !! (może Cię zgwałci hihi)

Plagiat

To żeś trochę za póżno przyjechał. Chyba bieżnik ciśię zupełnie wytarł. A Kocborowo tak ładnie wygląda Z ZEWNĄTRZ. Tam to by ci dali bieżnik...

cisza

Cóż tu tak spokojnie? Wer i zwierzak próbują ... ja i tak z tych Waszych wywodów nic nie rozumiem.
Liczby dla mnie są niezrozumiałe
Pozdrawiam obu Panów
Ps. Dlaczego nie było wczoraj nikogo dodatkowego na spotkaniu w TTK ?
Czekaliśmy na granaty ....

Ifcia

Z Kocborowa nie zdążyliśmy. Mieliśmy w planach by wpaść z Mixerem i Kiszczakiem ale nie zdążyliśmy. Trudno, może następnym razem. A poza tym nie wypowiedziałaś się chyba na temat moich ostatnich postów do Ciebie (tych poważnych). Chyba że masz jakiś ciekawy dla Ciebie temat.

Mixer

Wodnik Szuwarek? Z wodorastami byłoby Ci do twarzy!

Ryouko

Czy maszdobrą wersję "Grobowca świetlików", "Vampire Princess Myiu" film lub serial i inne anime w wersji na kasetach video lub komputerowej?

!

Leczenie Pifkiem?
Chyba że wzmacniasz działanie psychotropów!

Zwierzaku

Przeoczyłam coś???
Nie widzę nic do mnie.... maila też nie dostałam

Szkoda, że nie zdążyliście, a co robiliście w Kocborowie? Słyszałam, że kozy już podkute...

Ifka

Tak ciężko to już znaleźć ciężko w okolicach 4 strony, ale mniejsza o to.
W kocborowie byliśwy w odwiedzinach u mojego przyjaciela, który miał nieszczęście trafić do tamtejszego ośrodka "zdrowia".

Ifka

A kozy to w Pacanowie!!!

Kiwdul Nneb i Plagiat

Ani Kochorowski ani Kochowski. Panowie obaj mają dysgrafię, czy na oczy wam padło?? Cofaniem czasu zajmuje się prof. Albert E. -> i to tylko przypadkowa zbieżność imion. Bez Twojej osobistej wizyty, Kiwdul w Klinice, nic nie zdziałam. A na dni otwarte przyjechać Ci się nie chciało. Żałuj. Zwiedzający mieli doskonałego przewodnika po obiektach szpitalnych i okolicznych cmentarzach

Ifcia i TWA

Niestety dla Ciebie i pozostałych z Towarzystwa WA moja propozycja była o wiele bardziej kusząca niż zwykły pub z piwem, poza tym w Kocborowskich pubach mają tanie piwo. Co prawda z pewnymi ograniczeniami (tańsze tylko do siedemnastej) ale po 17 i tak wszyscy powinni się zgłosić do swoich oddziałów w Klinice. Za nieprzestrzeganie przez pacjentów regulaminu grożą kary. Np."3 dni w pasach".

Zwierz

Znów masz rację...
Pozdrówcie swojego "przepracowanego" kolegę przykro, że trafił do "ośrodka wypoczynkowego".
Poszukam, mówisz 4 strony wcześniej???
Nie mam kompa w domu, "padł mi", a wiesz jak to jest w pracy...nie można skupić się na jednym...

Zwierz....

Wpływ filmów na psychikę dzieci? (TYLKO TO POWAŻNE ZNALAZŁAM)
Czasy się zmieniają, nie tylko filmy mają zły wpływ na psychikę (no i nie tylko dzieci). Temat woda...

Kwisatz

Nio coś tam mam...Grobowca niestety nie, Miyu obecnie też...ale mam inne...Tenchi Muyo, DiGi Charat, Nausicaa, Plastic Little, Escaflone, Ghost in the shell...w tej chwili mam tyle, wszystko na cd...

Mixer

Ehh, z sentymentem wspominam tamte końcówki...
No ale skoro miałeś z nimi...klopoty...ukhm...to..no cóż, dobrze, że masz nowe...(końcówki, nie kłopoty;))

dr. Albert

Jeśli będę potrzebowała Twojej pomocy, będziesz pierwszym, który się dowie. Jestem pewna, że Twoje metody leczenia (i wyniki) są przynajmniej zaskakujące...
Na razie nie mam choroby psychicznej, załamania psychicznego czy chociażby "dołka".
Także... pozdrawiam optymistycznie.

Ryouko

To w jaki sposób będziesz w stanie mi je udosępnić? Ghost in the shell mam (zresztą od plagiata) Mononoke hime i Akirę na VHS a na kompie w pracy 5 pierwszych odcinków Vampire Princess... i pierwszy DNA.
Czy masz jakąś propozycję? FTP a może 27 II 19.00 klub Aktora w Gdańsku na Mariackiej

Ifcia

Piszesz w pracy ? Ja też. To może jakiś temacik zaproponujesz? Coś co cię trapi czy intryguję, ja moge mówić na prawie każdy temat. Sztukę dyskusji trzeba trenować.

Dr. Albert

3 dni w pasach przyczepiony do łóżka a potem 3 dni w piżamie.

Zasypiam

hrrrrrrpssssssssss

Zwierzaku

Masz super pracę, że możesz usypiać. Ja chcę na urlopppppppppppppppppp!!!!
Temat (pytanie):
Co zrobić by więcej zarabiać ???

Zwierz

Z wodorostami bardziej do twarzy niż ze śladami zadrapań po narowistych paluszkach.

Plagiat

Wywalą cię? Za co, za chlanie w zakrystii?

Fionn

Nie ściemniaj. Nie możesz ich wspominać z sentymentem jeśli ich wcale nie widziałaś. Bo jak zwykle, gdy przyszło co do czego, to strach Cię przeleciał.

Kwisatz

Może być 27...ale ja niedziamata, co to za miejsce?
Aha, pożyczyć mogę na razie Nausicę, Plastic i DiGi Charat...może być?Reszta jest mi ciągle jeszcze potrzebna...

Mixer...

Miało być spotkanie...pamiętasz, w sylwestra poprzedniego...pół godziny czekalam na mrozie i śniegu...nie pojawiłeś się...Więc nie wiem, czy będę kiedyś jeszcze czekać...

Mixer

Skąd wiesz, że go strach "przeleciał" :) hahaha

Ifcia

Tylko przez chwilę zdrzemnąłem się w fotelu przed ekranem monitora, ale wyrwał mnie ze snu telefon od szefa. Więcej zarabiać? Dobre pytanie ja mam zawsze dodatkową drugą robotę na zlecenia gdzie jak dobrze pójdzie dostanę 20 zł za godzinę.
Pierwszą podstawową rzeczą przy dobrych zarobkach jest wykształcenie i kwalifikacje w dziedzinie w której jest deficyt ludzi. A drugi sposób który w tej chwili przychodzi mi do głowy to własna firma choć to ryzykowne i wielu znajomych nie wyszło na tym dobrze.

Ryouko

Ulica mariacka jest uliczką zaczynającą się na tyłach kościoła mariackiego na starówce w Gdańsku a kończąca się przy Motławie. ten pub jest pierwszy po prawej stronie jeśli stoisz twarzą do Motławy a tuż za plecami masz mury kościoła. Będzie tam pewnie jeszcze Kiszczak i kilka innych potworków ale chyba się nie boisz

Mixer

Hehe mam pazurki co?

Ifka

Ja na urlop pójdę najszybciej w lipcu ale naukowcy mają go sporo!

Kwisatz

Hm...bać się?Ja? ;)...Zjawię się z przyjemnością...
Uprzedzam tylko, że o miejscu mojego pobytu będzie wiedzieć dużo osób, więc jak zniknę bez śladu, będziecie pierwszymi na liście podejrzanych ;)

Urlop...cd

Nie miałam urlopu od 5-ciu lat.
Tragedia
Zmęcznenie mnie dopada

Praca

Jeszcze tylko pół godziny!!

Ifcia

5-lat to naprawde szajby można dostać. Pracujesz na zlecenie? przecież pewna ilość dni urlopu w roku przysługuje (chyba standardowo 26). To powinno być w kodeksie pracy.

Urlop...

Pracuję .... nie na zlecenie
wcześniej na umowę, ale wiesz jak to jest...
Cóż z kodeksem, praca to jak dżungla...
wiecznie walczysz

Fionn

Zabij mnie. Niic z tamtego sylwestra nie pamiętam. Dopiero molo z Anathemą kilka dni po sylwestrze mi coś prześwituje pomiędzy szarymi neuronami

Mixer

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...a w każdym razie to życzenie....;)

Urlop

Coraz bardziej doceniam moją ciepłą posadkę.

Ifcia

Gdzie ty pracujesz?

Fionn, Ryouko i wszystkie inne wersje Ciebie

Aby spełnić życzenie musisz mnie znaleźć. Zaczaić się gdzieś. Wiesz gdzie najlepiej? Pewnie nie...

Fionn

MARZYSZ CZASEM O DZIENNYM ROZKŁADZIE ZAJĘĆ MIXERA. TAKIE PODRĘCZNE CO, GDZIE, KIEDY?
zaczaić się w krzakach i zniszczyć? WOW!!!

L.B. czy K.N. ???

Zauważyłem panie Nneb że jest pan stałym bywalcem HP. Miło że pamięta pan o znajomych, nawet tych widzianych raz w życiu, ale wysyłać sms-y po drugiej w nocy... Tak czy inaczej życzę panu również dobrych nadchodzących dni, przespanych nocy i odmiany losu na lepsze.

Mixer

To było Twoje życzenie...więc od Ciebie zależy, jak szybko je spełnię...

ortodoksyjny fundamentalisto z brzeźna

Hm...trzeba by to rozważyć...co możesz mi zaoferować?

...............

Ifka,
w niedzielę o tej porze to byłam w pracy, nawet gdybym wiedziała o spotkaniu....

Kwisatz,
zobacz koniecznie Grobowiec... tam co prawda nie ma żadnych nadprzyrodzonych mocy, ale jest to film, którego nie da się zapomnieć. Reżyser opowiedział w nim swoją historię, ale chciał się oczyścić i coś zmnienił...

Zwierz,
czytałeś zapewne Rok `84? to jest studuim perfekcyjnego podporządkowania sobie człowieka... Kiedyś ludzie na stosie przeklinali oprawców, potem buntownicy ginęli, do ostatka wierząc w swoje idee... a może już niedługo będzie ten rok?

Wakagi,
ta książka nie powstanie. Nigdy.

Wer,
miłej zabawy. Ale naprawdę, nie trzeba mnie oszukiwać, jeżeli zadaję pytanie - zawsze można nie odpowiadać. Cóż... znasz przecież HP, prawda?

..........
Trzymajcie się!

Ifciu

Nie śmiałbym nawet pomysleć i nie przyszło mi nawet do głowy , że to mogłoby być do mnie . Co innego gdybyś napisała taki text : " Korekta - przesuwam spotkanie na 18 oo , ponieważ muszę odebrać wcześniej nóż od ostrzyciela ". Od razu wiedziałbym , że to spotkanie ze mną :))))))))
Pozdrowienia ostre

Amena

Jesteś może dziś osiągalna?? . A książka i tak będzie , zobaczysz
pozdrowienia

Cz@ty

Czaty, he, he. "Czatować", hi, hi, hi. Czekać na czata(ch), uhahaha.Kto chce ze mną poczatować? Akto chce być ofiara czatowania? Może ktoś cierpi na niedosyt zainteresowania?

Zwierz

Pegaz... typu buldog? Chodzi o coś trzepoczącego skrzydłami i o szerokim, zaślinionym pysku, tak? Z takim wyglądem też chyba nic, tylko bym warczała.

Fiona

To nie było życzenie. To było mi wstyd, że nic nie pamiętam.

Kimok wpadł na Kabaret

Co z tego wyniknie? Chałtura?

Ameno

Nie ma Cie na czacie . Mam sytuacje awaryjna i musze jechac. podaj jakis termin. i zrób to dla mnie o co Cię prosiłem naprawdę prosze
piozdrawiam

......

20 minut to 20 minut. Postaram się przyjść za tydzień, odezwę się. Jak przeżyję.

Dr Lecter

Może to i dobra metoda terapeutyczna z takim nie-określaniem całości. Ale jesli nie jestem zła, tylko te cechy we mnie są, to nie jestem również i dobra, tylko posiadam takie cechy. I odpowiedzialna za swoje uczynki może równiez nie jestem, to moje cechy. Oddzielenie różnych cech od "ja" może ułatwić operowanie nimi, ale ja potrzebuję samookreślenia, a nie odpowiada mi bycie tylko workiem na cechy. Oddalając od siebie złe cechy, a zostawiając dobre czuję, że popełniam hipokryzję. Oddzielając wszystkie czuję się nagim, martwym szkieletem. Walka z sobą jest nieunikniona.

Inne tematy z forum

Vibracje (7 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (7 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...