raczej warto rozważyć inne punkty krawieckie (1) Odebrałem spodnie po "poprawie" które w ogóle nie zostały poprawione, jak... Kris Porażka (1) Pierwszy raz byłam w tym punkcie i wiem że już nigdy tam nie wrócę. Pani już... Paulina Najlepszy punkt w Trójmieście, polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona Zadowolona klientka
Tak jak nalezy (1) Usluga wykonana poprawnie, szybko i tanio Ls reklamacja (1) bardzo mocno odradzam oddałem spodnie do skrócenia po odebraniu w domu... J. POLECAM (1) Jestem klientką tego punktu na tyle długo aby wyrazić opinię na jego temat.... Agnieszka Od lat zadowolony klinet (1) Za każdym razem korzystam kiedy chcę skrócić sobie spodnie i wymienić zamek.... Mikołaj K polecam ten zakład (1) korzystałam z pomocy IGIEŁKI na MANHATTANIE i bardzo przyjemna i zyczliwa... PATI Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam pracowni w Manhattanie. Pracownicy nieuprzejmi,... Zawiedziony klient Nie polecam (1) Prawie nowe spodnie za 175 zł oddane do skrócenia przycięte zostały za... JHP NIE POLECAM!!! (2) NIESTETY CHCIAŁBYM PRZESTRZEC PRZED SKORZYSTANIEM Z USŁUG KRAWIECKICH W... Paweł reklamacja (1) Miałam okazję skorzystać z usług świadczonych w tym punkcie i nigdy więcej... GP