Wczoraj miałam wątpliwą przyjemność zajść do Atelier z Ukochanym w celu napicia się popołudniowej kawy. Wchodząc nie uslyszeliśmy odpowiedzi na nasze "dzień dobry". Obsluga stała za barem w swoim gronie ignorując nas. Było mało osób, ładna pogoda, więc usiedliśmy na zewnątrz spodziewając się zainteresowania ze strony obsługi. Większość STOLIKÓW BYŁA BRUDNA, NIEPOSPRZĄTANA. Idąc do toalety poprosiłam panią z obsługi o przyniesienie karty na zewnątrz i sprzątnięcie z naszego stolika po poprzednich klientach. Zignorowała mnie, a po powrocie z toalety nic się nie zmieniło. Po ok 10 minutach oczekiwania mój Towarzysz poszedł do baru z prośbą o kartę i sprzątnięcie, po czym usłyszał, że zamówienia przyjmowane są przy barze i oni kart nie noszą... Rozumiem zasadę składania zamówienia, jednak nie rozumiem sytuacji nie poinformowania o tym za pierwszym razem. Nie rozumiem także sytuacji kiedy 4 osoby z obsługi stoją i rozmawiają a na sali, czy tarasie są nieposprzątane stoliki i zupełny brak zainteresowania co się dzieje. Pomimo pieknego widoku na morze, była to moja ostatnia wizyta w tym miejscu. NIE POLECAM ZA MARNĄ OBSŁUGĘ I BAŁAGAN. Ogólne wrażenie: NEGATYWNE