Klub Atelier

Kluby, dyskoteki

Sopot, al. Franciszka Mamuszki 2

Piotr - ocena (1) Podkreślam, że moja opinia oparta jest na podstawie kilku ostatnich wizyt, a... Piotr Ilona - ocena (1) Super miejsce i klimat obsługa bardzo miła i profesjonalna na uznanie... Ilona Sopocianka - opinia (2) Parę dni temu byłam z przyjaciółmi w Atelier na piwku. Jestem sopocianką i... Sopocianka
Gorąco POLECAM! KLUB ATELIER -klimat niepowtarzalny, lokal niebanalny (1) Klub ATELIER - MEGA pozytywne miejsce :) Mówiąc 3miasto – mam na myśli... Piotrek atelier (1) klub atelier to mój obowiązkowy punkt podczas wizyt w sopocie! super miła... hl Manager się zagalopował (2) Manager chyba się zagalopował. Witam szanowną obsługę. Jestem bywalcem lokalu... Mateo Gość - opinia (1) Piękny widok, imprezy w luźniej atmosferze, wystawy, dobra kawa, bardzo lubię... Gość należy chyba zmienić obsługę (2) Byłam wczoraj w tym lokalu pierwszy i ostatni raz. Owszem bawiłam się... Tancerka no i się skończyło (1) Od paru lat bywałem w tym klubie od czasu do czasu, ale wczorajsza wizyta... SD Ignorancja obsługi, niedbalstwo o klienta (1) Wczoraj miałam wątpliwą przyjemność zajść do Atelier z Ukochanym w celu... Patrycja Cudownie (2) Świetny klub, mój ulubiony zdecydowanie. Super muzyka, klimat i obsługa:) W... magda Chamskie zachowanie barmana (2) Lubiłam zaglądać do Atelier podczas spacerów po plaży. No właśnie... lubiłam,... Marta Pogorszenie sie klimatu (5) Niestety Klub Atelier z roku na rok staje sie coraz bardziej plastikowy.... Bird urodzinowo!! (1) Hej, dziękuje za niesamowitą piątkową, urodzinową imprezę. Dj grał... marcin Sytuacja z 100tką (2) Szkoda, że ten kto się powołuje na to, że rozwalony został portfel nie... Kara nawiązując do Wielki zawód i niesmak (2) ...byłem przy sytuacji z 50tką, Pani była mocno wstawiona i nie miała... Maciej Niestety (2) Jeszcze parę lat temu byłam stałą bywalczynią klubu, bawiłam się w nim co... Hania rewelacja :) (2) W Atelier bywam regularnie od dłuższego czasu. Nie było imprezy gdzie... Ania Wielki zawód i niesmak (2) Choć do tej pory od czasu do czasu odwiedzałam Atelier i zazwyczaj dobrze się... Ania Pseudo bramkarze (2) Ilekroć wybieram się do tego klubu, a jest to bynajmniej po północy, żeby... zniesmaczona zregułami