Klub Atelier

Kluby, dyskoteki

Sopot, al. Franciszka Mamuszki 2

w - opinia (3) Zdarzyło mi sie tam bywać w ciągu dnia. Niestety nie mogę polecić. Na kelnera... w cudowne miejsce, dla wszystkich którzy chcą złapać wakacyjny oddech! (1) Kilka dni temu znalazłam ( W KOŃCU) fantastyczne miejsce, jedyne takie w... Monika obsługa poniżej krytyki (1) W ostatnią sobotę wybrałem się do tego klubu i do dziś czuję niesmak z tej... Krzysiek
Super klimat! (1) Miałem przyjemność świętować w klubie swoje urodziny i jestem absolutnie... Szalony Mandoliniarz super klub (1) Polecam szczerze wszystkim, niezależnie od wieku...palącym i niepalącym... Iza Super (1) Byłam pierwszy raz w Sopocie, w klubie bawiłam się naprawdę super. Z grupą... Marlena po nieudanym wejsciu do innego klubu (opinia na ten temat na iCH obiekcie) nalezliśmy kluba atelier (1) wszystkim, którzy odwiedzają sopot, polecam ten lokal. przmily barman, ceny... marcin Tango Argentino (2) Czy znacie tak naprawdę tango argentyńskie? nie wierzcie TV, to trzeba... Nueva Bardzo fajny klub jesli gra DJ Lone (3) Bardzo żałuję, że właściciele zezwalają na palenie w głównej sali i na... nika Super (1) cykl spotkań z psychologią, świetny pomysł! polecam:)))) xxx WIECEJ ROCKA!! (3) W Atelier jestem stała bywalczynią i wszystko było by super..gdyby.. DJ SENGA... Baq dla mnie duży 5 ( z małym minusem) (2) - za klimat - za muzykę - za obsługę - minus za AKCEPTOWANIE PALENIA mimo... agnieszka Klub fajny, ale wczorajszy DJ (1) którym była wlaśnie tak polecana powyżej DJ SENGA, to jakaś kompromitacja.... Lotnik Muzyka. 2009-11-14 (sobota). Dj Senga. (2) Jestem stałym bywalcem klubu od równo 4 lat i zawsze ceniłem sobie muzykę... desertpsycho Atelier good bye (1) Jako stały bywalec klubu, od samego jego początku ( około 6 lat?), muszę... były klubowicz gorąco polecam (2) O klubie Atelier słyszałam już dawno temu i to w samych superlatywach, ale... montesana :D (2) to miejsce jest świetne, klimat cudowny muzyka...ehhhhh po prostu każdy... ninja super (1) Najlepsze miejsce w Trójmieście, moim skromnym zdaniem. Wpadałabym duuużo... Natka :) (2) Byłam wczoraj po raz pierwszy i jestem pewna, że nie ostatni ;) Obsługa miła... flicka polecam (2) Nie pamietam kiedy odwiedzilem ten klub, pamietam natomiast, ze caly sopot... Marcin