WIECEJ ROCKA!!
W Atelier jestem stała bywalczynią i wszystko było by super..gdyby.. DJ SENGA grała częściej!! :) Jest jedyna DJ w tym klubie która potrafi odważnie puścić rockowego seta! Obawiam się że ten klub coraz częściej przypomina tandetna imprezownie z pod Żukowa...bądź taki do którego przyjeżdża autokar z Kartuz!(bez urazy)!!CO się dzieje?? Przeciez ludzie nie chcą się bawić tylko i wyłącznie przy disco!!!Naprawdę zalezy wam tylko na tego typu klientach?Uwielbiam Atelier...ale monotonność tych imprez, a co za tym idzie...rodzaj ludzi jaki tam zaczął przychodzić.. coraz częściej skłania mnie i moich znajomych do rozglądania się za jakaś inna alternatywa dla fanów niekomercyjnej muzyki (tych alternatyw ,jak wiemy, w Sopocie nie ma z dużo;/jeśli w ogóle ;/) Nieśmiało zaproponuje.. jakieś muzyczne odświeżenie tego klubu...WIECEJ ROCKA kochani!!!I nie bede się oszukiwać...wiem ze imprezy czysto Rockowe w Sopocie nie beda miały prawa bytu..ale moze chociaż jakaś cykliczna impreza z light-owym rockiem?raz w miesiącu chociaż? Nie wiem jak wy..ale do cholery ile razy mozna bawić się przy tym samym Kawałku Madonny??
Reasumując...wszystko fajnie..oprócz kiczowatej muzyki..niestety...
Reasumując...wszystko fajnie..oprócz kiczowatej muzyki..niestety...