należy chyba zmienić obsługę

Byłam wczoraj w tym lokalu pierwszy i ostatni raz. Owszem bawiłam się świetnie ale to z powodu towarzystwa,muzyka do pewnego czasu była super ale Pani Dj bardzo spieszyła się do domu na nasze prośby o puszczenie jakiegoś kawałka odpowiedziała że teraz tak do końca będzie smęcić żeby ludzie się nie rozbawili. A co do Pań barmanek to czas je zmienić, kiedy kolega z pracy chciał kurtkę aby odprowadzić mnie do taxi super Pani barmanka czy szatniarka odpowiedziała mu " nie warto" sorry czy my się znamy? Jak można kogoś oceniać nie znając się? Zbulwersowałam się tą sytuacją pewnie za fajnie się bawiłam Panie za barem z zazdrości musiały coś zepsuć. Nadmienie że większość z naszej firmy na dzisiejszym spotkaniu stwierdzili że Panie za barem były " wredne". Pozdrawiam i radzę zmienić personel który zarabia 14zł brutto za nadgodziny jak twierdzi.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Cieszę się, że zabawa była udana, bo jeśli dobrze rozumiem, to wszystko w Atelier Pani podobało się, z wyjątkiem jednego kontaktu z dj'ką i jednego kontaktu z szatniarką. Do takich sytuacji trudno się odnosić, bo relacje stron konfliktu gość-personel zazwyczaj bardzo się różnią. Mogę tylko zapewnić, że każda taka konfliktowa sytuacja jest powodem do rozmów z załogą i przypominania, że to my jesteśmy dla gości, a nie odwrotnie. Niezależnie od wszystkiego, dj'ka miała tego dnia ciężkie zadanie, bo na początku imprezy ktoś rozlał kubek herbaty na jeden z odtwarzaczy, a granie na jednym CD nie jest zadaniem łatwym, lekkim i przyjemnym.
P.S.
Nasza załoga nie zarabia 14 zł brutto za nadgodziny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0