zakup i montaż paneli (1) Sklep super genialna obsługa podłoga wybrana. Montaż przeprowadzony przez... patryk Montaż podłogi (1) Sklep super obsługa na wysokim poziomie pan Krzysztof idealnie doradza.... Tomek genialna obsługa! (1) Zagubiona i niezdecydowana w poszukiwaniu tapety objechałam całe Trójmiasto.... Ewa
sklep okay z montażem jest bardzo różnie (1) Jeśli chodzi o podłogi i obsługę w sklepie, wszystko jest w porządku. sklep... Krzy$iek Polecam!!! (1) Polecam sklep Ika Kolor. Dokonałam ostatnio zakupu tapet, karniszy i... Karolina montaż paneli (1) Od kilku miesięcy urządzamy z żoną nasze wreszcie własne mieszkanie. Do... Zyszek Sklep i towar OK, montaż drzwi TRAGEDIA! (1) Obsługa sklepu w porządku, drzwi zewnętrzne w dobrej cenie. Termin realizacji... Szczepan Super (1) Bardzo szybka i miła obsługa. Dawno nie spotkałem się z tak fachowym... Bartek Podloga jest super! (1) Po milej pogawedce z pracownikiem salonu panem Krzysztofem wybralismy dab... bbkr Tapety (1) Jak nie macie pomysłu na swoje ściany a nie chcecie wydawać kupy kasy na... Joanna Fatalna obsługa (2) W trakcie pobytu w sklepie nikt nie interesuje się klientem, trzeba podejść... Jerzy Beszczyński Polecam (1) Duży wybór asortymentu, super kontakt i przekaz informacji, profesjonalne... Karol Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty i obsługi sklepu. Obsługa jest bardzo... Lucyna Profesjonalizm (1) Profesjonalne oraz życzliwe podejście do klienta. Zakupiłem w firmie Ika... Kamil Okunicki