Ile płaciliście?

ktoś może robił generalny remont małej kuchni ( ok 4,5 m2) z duzym oknem? ile was kosztowal caly remont wraz zakupem mebli, i sprzętu??
chciałabym miej więcej i zorientować się ile pieniędzy zainwestować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ile płaciliście ?

pytanie w stylu ile kosztuja wakacje ? takie na 2 tygodnie ?
ale odpowiadajac na pytanie to od 2 tys wzwyz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile płaciliście ?

wiem, ale chcialabym wiedzieć ile miej więcej. Wiem przecież ze zalezy duzo od materiałów.

Re: Ile płaciliście?

najlepiej wzic kaszuba za dwa piwa i paczke fajek a jeszcze taniej tych z gdanska za miche ryzu zrobia taniej bo w gdansku kury nie lataja i kartofle nie rosna pod oknem a cos dzieciom trza dac .Bo od tego powinny sie na calym forum zaczynac pytania nie za ile tylko kto najtaniej zrobi ten wygrywa licytacje a orientacja polega na tym czy Pan X nie bierze za duzo Jak wszystkim jest drogo powinni sami zaczac robic cale remonty kapitalne i zobaczyc jaki to miodek i co to znaczy tanio dobrze szybko
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

> co to znaczy tanio dobrze szybko

image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sami mądralińscy....a nie przeczytali o co chodzi osobie, która zadała pytanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że na same sprzęty, jeśli nic nie masz, około 10 tyś. Pewnie znajdziesz coś taniej, możesz zrezygnować ze zmywarki itp. To obniży koszty. Meble, jak kupisz w Ikei około 6-7 tyś, do tego montaż. Chyba, że chcesz zaoszczędzić około 1,5 tyś to montujesz sam ;) jak meble na zamówienie to nawet 25 tyś ;).

Do tego jakieś kafle na ściany albo szyby, tapety, od 500 w górę i podłoga. Zależy czy podłoga z kafli, gres czy panele. Czy może deski od 200 pln w górę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta kuchnia ma tylko 4,5m2....to chyba trochę przesadziłeś. Moja ma około 9m2...i właśnie wydało około 27tys ze sprzętem...i to raczej nie tanim ... a jeżeli chodzi o szczegóły to: dł. zabudowy meblowej około 3.2 mb...wszystko w szkle (fronty)...blat kamienny, panel szklany na ścianie równomiernie podświetlany, sprzęt: lodówka, płyta indukcyjna, okap, zmywarka, piekarnik i mikrofala (średnio 2tys. za sztukę)...oprócz panelu świetlnego na ścianie mam płytę laminowaną (fajna rzecz.)......no dobra wyszło troszkę ponad 30 koła, ale kuchnia jest na wypasie.

....wow to się pochwaliłeś ......

Podoba się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

15TYS

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (42 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (128 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...