Ile za malowanie?
Prosze o informację jakich granicach kształtuje sie koszt malowania za metr kwadratowy (kolor - sciany i białe - sufity), sporadycznie przy trzech oknach trzeba wycekolowac, a raczej poprawic:).
Szukam fachowca który zajołby sie także zabezpieczeniem mebli, podłóg - czy to snatndardowo mieci sie w cenie usłygi.? Dysponowałby całkwoiecie własnym sprzetem do malowania albo pwiedział dokładnie co trzeba kupic, rownież takie rzeczy jak pedzle jakie kupić itp bo zawsze kupuje nie takie:)
Jestem w zagrozonej ciazy i nawet takie prace jak oklejanie mebli nie wchodzi w gre wiec szukam kogos takiego co mogłby sie tym zajac.
Wiem ze mozna zawsze na was liczyc,a chciałabym skalkulowac jakos koszty.
Mieszkanie 53m2;
Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Szukam fachowca który zajołby sie także zabezpieczeniem mebli, podłóg - czy to snatndardowo mieci sie w cenie usłygi.? Dysponowałby całkwoiecie własnym sprzetem do malowania albo pwiedział dokładnie co trzeba kupic, rownież takie rzeczy jak pedzle jakie kupić itp bo zawsze kupuje nie takie:)
Jestem w zagrozonej ciazy i nawet takie prace jak oklejanie mebli nie wchodzi w gre wiec szukam kogos takiego co mogłby sie tym zajac.
Wiem ze mozna zawsze na was liczyc,a chciałabym skalkulowac jakos koszty.
Mieszkanie 53m2;
Z góry dziekuje za odpowiedzi.