Ile zarabiacie miesięcznie?

Ciekawi mnie, jak kształtują się na rynku pensje pracownicze. Napiszcie proszę kwotę netto i stanowisko, oczywiście bez podawania nazwy firmy:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 27

Re: Ile zarabiacie miesięcznie?

A gdzie pracujesz,jeśli można zapytać?;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

praca biurowa 12 godzin dziennie kilka dni w tygodniu 700 zł
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na chwilę obecną ok. 4500/mc netto - nauczyciel - praca stała, wykładowca (kursy) - umowa zlecenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

1200 netto + stała premia miesięczna 500zł na rękę = 1700zł netto. szlifierz odlewnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za 5h pracy dziennie 650zł/mies.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzeba było zostać za granicą - po co wracałeś, skoro tak Ci tutaj źle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

1860 biuro

POLSKA TO SYF/SYF/SYF ----------- JA pier....E CO ZA KRAJ ( ZYJ ZA 2/3 TYS NETTO -(ŚREDNIA NA FORUM) -UTRZYMAJ RODZINE, SPŁAC KREDYT - NAJTANSZA NORA- 300TYS ) CH.J DO WIECZNOSCI
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

takie daje godnie żyć mając na utrzymaniu kredyt, dziecko samochód:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja juz nie musze robic wygrałem w totka i moge zatrudnić atrakcyjną asystetke a nawet dwie mieszkanie samochód słuzbowy i 5 tys na miesiąc . co do obowiązków to same sie dommyślajcie cv i foto na redekepraca@wp.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 47

Ubezpieczenia - 3000 brutto (zaczalem prace kilka miesiecy temu wiec mam nadzieje, ze wkrotce bedzie wiecej :))

A widzisz, a tak inni narzekają na pracę w prywatnych firmach:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Razem z kwartalnymi premiami zadaniowymi i nadgodzinami (średnio pracuje ok 47 godzin tygodniowo) zarabiam ŚREDNIO miesięcznie niecałe 2400 zl brutto, czyli jakieś 1700 zł na rękę. Mam wykształcenie wyższe i 1,5 roku stażu pracy.

Czuje się jak frajer. Moje zarobki w administracji państwowej razem z premiami i nadgodzinami wynoszą tyle co podstawa pracownika niższego/średniego szczebla u prywaciarza. Gdy jestem chory bądź na urlopie nikt nie przejmuje moich obowiązków, więc jak wracam czeka mnie sterta papierów, nowe przydziały zadań i masa telefonów do wykonania... a czasu, żeby terminowo to wykonać mniej. Aby w miarę wyrabiać się z pracą osoby z mojego "teamu" mają nadgodziny. Potem góra widzi, że się w miarę wyrabiamy, więc zawyża nam normy... A jak się nie wyrabiamy to tną ostro premie. Ironicznie, gdyby nikt z naszej instytucji nie wziął nadgodzin dostalibyśmy wyższe premie (nawet mając gorsze statystyki), bo tak się składa, że środki na nadgodziny i premie pochodzą z tego samego "worka". Dodatkowo ponoszę odpowiedzialność majątkowo za wydane decyzje.

Innymi słowy - zmieniam pracę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta juz to widze.... to firma krzak oszusci co innego pisza i kaza wciskac ludziom szjs
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawie 1500 netto - recepcja/obsługa hostelu (czyli słanie łóżek, sprzątanie kibli i takie tam) do tego odpowiedzialność za marketing i reklamę, praca w systemie zmianowym 12h dzień/12h noc/2 dni wolne
praca w weekendy i święta jeżeli tak przypadną zmiany.

i pytanie do innych recepcjonistów jak wyglądają ich stawki, godziny pracy i zakres obowiązków? :)

merchandiser 1 sklep 1-2h 3x w tyg. 470zł.2 sklep 4x w tyg po 3-5 h 600zł

ranking nabiera realiów - i bardzo dobrze, kontynuujcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeszcze nie było to napiszę
Netto mam 2300
Ale jak sumuje zarobki z ostatnich kilku lat to ze wszystkim co "dorobię" i różnymi dodatkami (zazwyczaj okazjonalnymi) wychodzi ok 3500 na rękę.
Adiunkt na PG
Nienormowany czas pracy-wiecie czym to pachnie...
Czsami odpowiedzialność za kwoty rzędzu ok 200 tyś zł jako kierownik grantu z Ministerstwa, tępienie o publikacje, zadowolonych studentów, pwalka z prawem zam ówień publicznych itp jak pewnie w kazdej robocie "upierdliowości"...

1800 netto, pracownik biurowy zajmujący wyłącznie przetargami (za setki tysięcy i miliony)...po odliczeniu wszystkich stałych wydatków nie zostaje nic... może ktoś potrzebuje osoby do zamówień publicznych od strony wykonawcy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcesz się zamienić ? Ja mam 1000 netto i pracuje jeszcze w soboty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

infolinia praca (13 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (58 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...