ciągle w trójmieście poszukują ludzi do pracy w gastronomii i nieźle się zarabia, nawet po sezonie-jeśli nie studiujesz dziennie to proponuje wyjechać nad morze i TAM pomieszkać-TAM zawsze jest praca:)
Oficer mechanik okretowy na statku specjalistycznym 14,000pln platne takze podczas pobytu w domu. 28dni na statku co daje 28,000pln za jeden wyjazd.
Zycie jest piekne
Wyzsze wyksztalcenie uzyskuje sie zarowno przez licencjat jak i tzw. magistra ! Dyplom licencjata daje wyzsze wyksztalcenie i magister rowniez tylko stopien jest inny . Cala Europa juz dawno przyjela licencjat jako podstawe i uzyskanie wyzszego wyksztalcenia. Nie ma czegos takiego jak ''niepelne wyzsze '' albo masz wyzsze albo nie . Wiec aby miec ''wyzsze musisz przede wszystkim otrzymac tzw. dyplom licencjacki i jednoczesnie uzyskujesz wyzsze wyksztalcenie
ok 1900 zł netto razem z premią comiesięczną w najwyższej opcji , wejherowo, praca biurowa w mediach, 8 h pn-pt, jak dla mnie masakra ;-/// Satysfakcjonowałoby mnie 2500 na rękę, ale można zapomnieć...
masakra jak to czytam,właśnie planuje powrót do Polski z Anglii teraz to już jestem załamana , ale nic już mam bilety kupione , daje sobie i rodzinie rok jak nie znajdę pracy to wnosimy się już na stałe pozdrawiam i zyczę powodzenia