Ile zarabiacie miesięcznie?

Ciekawi mnie, jak kształtują się na rynku pensje pracownicze. Napiszcie proszę kwotę netto i stanowisko, oczywiście bez podawania nazwy firmy:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 27

Re: Ile zarabiacie miesięcznie?

1700 netto-pracownik produkcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

10tys miesiecznie Irlandia - > fabryka

Wiem ze nie robie nic rozwijajacego ale chociaz kredytu na 30lat brac nie musze. Cos za cos niestety ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodam, że samochód sprzedałem jak ropa przekroczyła 4zł... kasa była mi potrzebna na lekarstwa dla maluchów...
Gdyby nie zakupy żony na allegro... to dzieci by pomarzły (cały karton nowych rzeczy zimowych zakupiony latem... kilka par kurtek, spodni, kombinezon, jeansy i jakieś dodatki za niecałe 200zł... dla czworga dzieci).
Dzieci do szkoły też trzeba jakoś po ludzku ubrać...
Zakupy praktycznie tylko w promocjach...
Zawsze parę złotych się oszczędzi... i lodówka pełna (co prawda nie należy do dużych)

Kto nie kombinuje nie żyje ;)

Sorki, że odbiegłem od tematu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno w stoczni na szlifierce można teraz 4tyś dostać. Na własną działalność.

Ja też planuję wyjazd na Północ...

Jest coraz gorzej...

Najważniejsze, że dzieci jest czym nakarmić i w co ubrać... tak na serio dodam, że tylko dzięki NIM mam ochotę ciągnąć to wszystko do przodu... no i dzięki mojej lepszej połówce.

DOSTAŁEM PODWYŻKĘ !!!
z 16zł na... 16,60zł... o mało co się nie oplułem jak się dowiedziałem...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

2100 specjalista techniczny , mgr itd......... zbierajacy sily na PÓŁNOC od tego mizernego padołu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

firma budowlana - 0 - 20 tys miesięcznie , zależy od roboty ... raz lepiej raz gorzej

ja dość podobnie mam na słuchawkach w eniro. od 2,5 do 3k na rekę z prowizjami. całkiem spoko biorąc pod uwagę, że oni przyjmują ludzi bez doświadczenia (tak jak mnie) i szkolą na początku, takze na dzień dobry inwestują w ciebie... wg mnie niezły deal ;)

I jeszcze jedno - można wynająć pokój, a nie mieszkanie za 1500zł. Trzeba mierzyć siły na zamiary.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

To po co brałeś kredyt, skoro Cię nie stać? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dodam że za mieszkanie płacę jakieś 1500zł... ratę kredytu 350 zł, telefon 50 zł internet i kablówka 110 zł prąd 70 zł, gaz 20 zł

Czyli 2100 zł kosztów... zostaje 100 zł na jedzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to nic, jak cisnąć teraz o podwyżkę!

2200 netto + samochód służbowy do dyspozycji i komórka. HANDLOWIEC.

Ale to za mało żeby w miarę żyć...

Dzięki :)
Wiesz co, nie mam męża ani dzieci.
Rodzice mnie nie wspierają, zbieram na studia prawnicze (3ci rok obecnie) i to jedyna opcja, żebym się sama utrzymała.

Wiele moich koleżanek pozuje do aktu, sprzedaje zdjęcia do różnych czasopism i nazywają się "modelkami", wielkie gwiazdy.
Już nie mówię gdzie pracuję, bo od takich koleżanek, usłyszałam, że jestem dziwką i się sprzedaję.

No cóż. Ja nie namawiam ludzi do takiej pracy, gdybym za takie pieniądze mogła pracować gdzie indziej- zmieniła bym pracę. Ale kto mi da taką kasę, bez wykształcenia?
Straszą mnie, że mnie nagrywają na pewno i jestem na redtube. Pewnie i jestem, co z tego? Peruka, makijaż, okulary, tuszowanie piepszyków, kto mnie pozna?
Chcę być prawniczką i będę- przynajmniej nie mam zamiaru robić loda właścicielowi kancelarii prawniczej, żeby przyjął mnie na praktyki, bo tak właśnie Pan sugerował nam na rozmowie. Świetnie,co?

Mnie już umoralnianie nie rusza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niepełnosprawny rencista.

540 zł netto - nie wiem jak się to utrzymać, bez rodziny bym popełnił samobójstwo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ile zarabiasz? ;)

ja szukam :)

Dzięki za propozycję, ale za stary jestem na zmiany.

szukasz może zony? haha :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

4200 zł m-cznie kapitan na polskim statku w żegludze przybrzeżnej. Maksymalne wszystkie dodatki, tzn stażowe, za dyplom itp. Praca 15 dni na statku 15 dni wolnego na lądzie.

i niema sioe co dziwic ze ludzie kradna skoro tak malo zarabjaja nie jest zal stracic takiej guanianej pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

praca z otto w holandii (47 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

Życie za granicą to też nie bajka... (45 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...