Ilona - ocena

Musiałam zdalnie zorganizować dezynsekcję dla niesamodzielnego członka rodziny. Znalazłam MRService, działający już co sprawdziłam 18 lat. Już na wstępie wiedziałam, że to jest to. Na stronie internetowej jest spora kolekcja certyfikatów z wielu lat. Właściciel ciągle poszerza wiedzę z zakresu swojej działalności. Najpierw robi rekonesans na miejscu aby zobaczyć z czym ma dokładnie do czynienia, i dopiero potem opracowuje plan bitwy. Wysoka kultura osobista i poczucie humoru właściciela MRService, wspaniale łączą się z jego fachowością i wiedzą. Moim zdaniem takich usługodawców brak. Dodatkowo to osoba rzetelna, słowna i punktualna. Nie będę odosobniona w swojej ocenie pisząc, że rozmawiało mi się z Panem Mirosławem jakbyśmy znali się od lat i lubili. Trzeba też wspomnieć o cenie, nie czuję żeby ze mnie zdarto. Usługa pozbycia się nieproszonych gości z domu została wykonana skutecznie i z dbałością o szczegóły. Ja, jako organizator tego przedsięwzięcia bardzo za wszystko dziękuję a odwdzięczyć się mogę wpisaniem polecającej opinii. Oby jak najwięcej osób szukających takiej firmy dowiedziało się o MRService. Z całego serca polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje serdecznie za obiektywizm, Pozdrawiam MR
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0