Mr Service

Dezynfekcja, deratyzacja

Wiślinka, Lawendowa 15B

Agnieszka - ocena (1) Pan Mirosław działa szybko, a przede wszystkim skutecznie. Miły kontakt,... Agnieszka Magda - ocena (1) Na prawdę polecam! - za profesjonalizm i efektywne działanie. Jestem bardzo... Magda Julia - ocena (1) Polecam z całego serca, szybkie terminy i atrakcyjne ceny, fantastyczny... Julia
Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, szybko i sprawnie a przede wszystkim fachowo.... Iwona Aleksandra - ocena (1) Problem z rybikami rozwiązany w 30 min. Zadzwoniłam w ndz rano i jeszcze tego... Aleksandra AKK - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Mirosławowi za likwidację gniazda szerszeni w dachu.... AKK Magda - ocena (1) Dziękuję bardzo za usunięcie pluskwy z mojego mieszkania , Pan Mirosław... Magda anna z Gdanska - ocena (1) Polecam usługi Pana Mirosława, jego profesjonalizm, wiedza i skuteczność... anna z Gdanska Anna K. - opinia (1) Po wizycie w Londynie miałam problem z pluskwami w mieszkaniu. Jedynym... Anna K. Oliwia - opinia (1) Super, polecam. Szybko i profesjonalnie. Wreszcie mogę spać spokojnie.... Oliwia Tadeusz - opinia (1) Firma znająca się na rzeczy , pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i... Tadeusz Łr - opinia (1) Polecam ..szybko i z wielką wiedzą;) Pozdrawiam Brazylijski ;) Łr Magda - opinia (1) Polecam z całego serca. Pan Mirek to specjalista z ogromną wiedzą i latami... Magda Agnieszka - opinia (1) Wraz z zakupem nowego łóżka i materaca dostaliśmy za darmo pluskwy. Po... Agnieszka Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam. Znakomity fachowiec zna się na rzeczy, bardzo miły i... Justyna Aga - opinia (1) Serdecznie polecam ! Pan bardzo fachowy, zna sie na rzeczy. Kultura i... Aga Ania - opinia (1) Ja tu podziękuję... Chociaż dziękowałam indywidualnie firmie, to jednak za... Ania Magdalena - opinia (1) Długo się zastanawiam nad wyborem firmy, ale kiedy zobaczyłam ilość... Magdalena Paulka - opinia (1) Czekalam na Pana Mirka jak na zbawienie ! Po domu lataly rybiki cukrowe . w... Paulka darekg - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Przesympatyczny człowiek, ogromna wiedza... darekg