Mr Service

Dezynfekcja, deratyzacja

Wiślinka, Lawendowa 15B

Pełen profesjonalizm (1) W 100 % polecam usługi Pana Mirka. Człowiek z bardzo dużą wiedzą i... Anita Pełen profesjonalizm (2) Dziękuję za uporanie się z Szubakiem w moim mieszkaniu.Pan Mirek jest... Beata 100% skuteczności (1) Korzystam od kilku lat u siebie w firmach i nie było jeszcze tematu z którym... maciej
Gorąco polecam Pana Mirka! (1) Skorzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Pan Mirek uporał... Asia PLUSKWY (1) Pan Mirek człowiek z wielką charyzmą i wiedzą w swojej profesji. Specjalista... Zuzka Polecam. (1) Polecam tą firmę: szybka i fachowa obsługa, Pan zna się na rzeczy, a do tego... anna Serdecznie polecam! (1) Gorąco polecam usługi Mr Serwice, Pan pomógł nam zwalczyć gryzki w... Karolina Fachowiec godny polecenia (1) Dziękuje Panu Mirkowi za profesjonalne przeprowadzenie Dezynfekcji prusaków,... Tomasz Polecam Fachowca (1) Problem był z Pluskwami, poprosiłem poradę oraz o pozbycie się problemu z ich... Zbyszek Profesjonalizm (1) Pan Mirosław to profesjonalista w tej branży, polecam jego usługi. Piotr pluskwy (1) Jestem zadowolona z rzetelnej i skutecznej likwidacji pluskiew z mojego domu,... Agnieszka Specjalista, polecam wszystkim w walce z pluskwami (1) Borykałam się z paskudnymi Pluskwami, wręcz popadłam w bezsenność, sypialnia... Magda Prusaki (1) Jestem zadowolona z profesjonalnego czyszczenia mam nadzieję że długi czas... Monika Fachowiec godny polecenia. (1) Miesiąc temu odkryłam, że w moim mieszkaniu w wieżowcu pojawiły się prusaki.... Beata Fachowiec, polecam wszystkim z problemami Pluskiew (1) Po powrocie z wakacji, stwierdziłem że wraz z bagażem podręcznym przyjechały... Marcin KARALUCHY - 2 lata bez nich dzięki Mr Service - bardzo polecam (1) Mieszkam w wieżowcu.2,5 roku temu skorzystałam z usług Mr Service w temacie... gdynianka Szybka interwencja i skutecznie (1) Pan Mirek załatwił sprawę najskuteczniej nawet wspólnota jak kogoś zamówiła... Ania Prawdziwy killer - pluskwy nie maja szans! (1) Walka z pluskwami w moim mieszkaniu w wykonaniu p. Service to popis... Ewa Takich Więcej (1) Miałem problem z Pluskwami, walczyłem wszelkimi metodami ale bez skutku ,... Jurek Polecam (1) Po jednorazowej akcji insekty skutecznie zwalczone. Bez nieprzyjemnego... Grażyna