Mr Service

Dezynfekcja, deratyzacja

Wiślinka, Lawendowa 15B

Monia - opinia (1) Niesamowity człowiek! Konkretny i zaangażowany, a do tego pełen... Monia Monika i Karol - opinia (1) Z calego serca polecamy Pana Mirosława. Przywiezlismy z hotelu paskudne... Monika i Karol Janina - opinia (1) Miałam w domu pluskwy. Okropny szkodnik uciekł po pierwszej wizycie pana... Janina
Tanio, szybko, sprawnie i bez odczucia wstydu. (1) Traf i u mnie... Ola Pomoc, która spadła z nieba:) (1) W momencie, kiedy wraca się z urlopu wszystko powinno być ok. Jednak kiedy z... Małgorzata Bardzo szybko, sprawnie i tanio (1) Polecam w 100%. Pan był w ciągu 15 minut. Zdezynfekował wszystko i... Anna Miły ,sympatyczny ,a przede wszystkim uczciwy (1) Powiem ,szczerze , że nie wierzyłam ,że tacy ludzie jak Pan Mirek jeszcze... Gosia Uczciwy i skuteczny (1) Niestety skądś przytargaliśmy pluskwy do domu. Zanim się zorientowaliśmy,... Anna Swietny profesjonalista!polecam (1) Pan Mirek jako jedyny przyjechal w dzien wolny od pracy.Okazalo sie ze w domu... Olga Każdemu mogę polecić (1) Pan Mirek od lat kilku ,regularnie opiekuje się naszym obiektem Dzięki temu... Politechniczna Pan Mirek jest najlepszy! (1) 3:01 rano budzi mnie gryziona folia, cos sie rusza, pelna ewakuacja z... Moni Likwidacja gniazda szerszeni (2) Bardzo szybka, bez problemowa oraz profesjonalna interwencja! Polecamy! E-DYM Przymorze Przemiły Pan Mirosław (1) Szybkie terminy, przemiły i skuteczny Pan Mirek z uśmiechem rozwiąże Wasz... Marta szczurzyca na gościnnych występach :) (1) Bardzo gorąco polecam. firma na 6+ Szybko i skutecznie. Profesjonalnie i bez... Karina mr service najlepszy jest! (1) Profesjonalizm, szybkość, a przede wszystkim skuteczność! Polecam całym... agnieszka Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi. Pan Miroslaw dojechal w bardzo... M.o serdecznie polecam !!! (1) Co tu zrobić, gdy w sobotę przypadkowo znajdujesz pod podbitką domu gniazdo... Tomasz Świetna robota! (1) Bardzo miły Pan o pogodnym usposobieniu. Widać, że ma obszerną wiedzę w... Gdańszczanka Szybki i dobry kontakt (1) Podejrzewaliśmy pluskwy w domu, kontakt z firmą szybki i profesjonalny. Jako,... Anonimowy szybka skuteczna pomoc (1) w wyjątkowo trudnej sytuacji, wymagającej natychmiastowego działania pan... Hanna Brzozowska