Mr Service

Dezynfekcja, deratyzacja

Wiślinka, Lawendowa 15B

Rybiki - koszmar ! (1) Szczerze polecam za skuteczność i pełen profesjonalizm ( w rozsądnej cenie... Ka POLECAM! (1) Polecam współpracę z Panem Mirkiem. Niedużym kosztem skutecznie rozprawił się... M E - opinia (1) Jak najbardziej polecam! Pan Mirek uratował nas od pluskiew i nieskutecznej... E
Dobry fachowiec (1) Walczyliśmy a raczej tak nam się wydawało z pluskwami, stosowaliśmy różne... Julian Polecam wszystkim (1) Polecając dzisiaj usługi Mr Service postanowiłam wspomnieć raz jeszcze o... Marta rzetelna firma (1) Fachowiec był, obejrzał gniazdo os i wydał opinię, że ze względu na jego... Ewa Doskonały fachowiec. (1) Gniazdo os na balkonie, błyskawiczny kontakt i terminowe, sprawne,... Andrzej Pasjonata i fachowiec w jednym, polecam szczerze (1) Tak się złożyło, że moje mieszkanie zostało zawładnięte przez Pluskwy.... Natalia Godny polecenia Fachowiec (1) Miałam problem z pluskwami, całe mieszkanie byłe zainfekowane, dzięki... Jagoda Niedobre pluskwy (1) Jak ktoś jest pasjonatem tego co robi to zawsze odniesie sukces. Taki jest... Krzysztof Szczerze polecam (1) Witam wszystkich mających problem z PLUSKWAMI, napisałem z dużej litery bo... Marek fachowa i skuteczna obsługa (1) Zadzwoniłam po firmę bo miałam problem z prusakami, Pan Mirek,który... Anna POLECAM (1) Pan Mirek przyjechał punktualnie i najpierw zrobił "rozpoznanie" środowiska,... Hania Niezwykle skuteczny (1) Pan Mirek wytępił skutecznie pluskwy w wynajętym mieszkaniu Przybywał po... Gdynianka POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług MR Service,pomoc w usunięciu gniazd os była... Kasia-Gdańsk POLECAM! (1) Niestety i u mnie w mieszkaniu pojawiły się szczurki... lokatorów nie lubię,... An Ewa - opinia (1) Profesjonalne podejście do problemu. W mojej kanapie zalęgły się pluskwy.... Ewa Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam firmę MR Service i Pana Mirosława Romańskiego. Osobiste... Anna Pluskwy (1) Mąż przywiózł z podróży (hostel) pluskwy, które ulokowały się w kanapie.... Iwona POLECAM!!!!! (1) Gorąco polecam Pana Mirka!!!Bardzo wesoły i życzliwy człowiek i przede... A