Ilona - opinia
Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamówiłam szkło Lacobel do kuchni i montaż odbył się 23 marca 2022. Została zamontowana tylko cześć opłaconego zamówienia, ponieważ Pan się pomylił i nie zamówił pozostałej części. Pozyskała cześć miała zostać zamontowana 5 kwietnia, Pan po raz kolejny zle zmierzył brakująca cześć i nie mógł zamontować szkła. Dziś mamy 26 kwietnia, Pan po kilku telefonach miał pojawić się wczoraj 25 kwietnia, przyłożył wizytę na dziś 26 i dziś po kolejnym telefonie przekłada ja na okolice czwartku 28 kwietnia. Podejście do klienta nieprofesjonalne i lekceważące. Pieniądze zainkasowanie a usługa nie wykonana do końca.
Aktualizacja: Pracownik firmy pojawił się jednak dzisiaj 26 kwietnia, z po raz kolejny, tym razem za wąskim brakującym elementem. Zaznaczam, ze Panowie sami zdejmowali wszystkie wymiary. Kiedy kolejny termin zakończenia usługuje tego nie wiem.
Aktualizacja: Pracownik firmy pojawił się jednak dzisiaj 26 kwietnia, z po raz kolejny, tym razem za wąskim brakującym elementem. Zaznaczam, ze Panowie sami zdejmowali wszystkie wymiary. Kiedy kolejny termin zakończenia usługuje tego nie wiem.