Szkło-Monter

Szklarz, lustra, szyby

Gdańsk, Siennicka 25

Małgorzata - ocena (1) Firma wykonała fartuch szklany w kuchni. Kolor, estetyka wykonania oraz... Małgorzata Salwa - ocena (1) Polecam korzystanie z usług szklarza tej firmy ,przedewszystkim za... Salwa Ilona - opinia (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamówiłam szkło Lacobel do... Ilona
Niepoważny (2) Przyjmuje zlecenie, na pomiar przyjeżdża tydzień później, a wyceny nie... Piotr Eh.. szału nie ma (1) Za długi czas realizacji, czekaliśmy i czekaliśmy, potem wszystko szybko na... AA Polecam! (1) Polecam usługi tej firmy. Czas realizacji krótszy niż przewidywano, bardzo... Agata Slabo (1) Może i się znają na swojej pracy ale są nie słowni i raczej nie polecam Adam Polecam (1) Firma godna polecenia. Korzystałam z usług wielokrotnie i skorzystam kolejny... Katarzyna Polecam! (1) Mogę szczerze polecić usługi tej firmy. Pomiar został wykonany tego samego... Magda Wesoło i profesjonalnie. (1) Co prawda trochę czekałem na przyjazd Pana Piotra na pomiar, ale za to trzy... Emo a mi ogarneli fajnie.. (1) zanim zacząłem współpracę z firmą szkło monter też czytałem opinie i się... piotr z leszczynowej. ignorancja (1) nie sposób umówić sie nawet na pomiar, nie polecam agi niesłowny (1) Pan niestety niesłowny. Dotrzymywanie terminów poniżej krytyki. Do dzisiaj... Hanka same szkody (1) pan niepunktualny nieprofesjonalny szkło słabej jakości źle wyszlifowane na... Natalia profesjonalnie (1) Wymyśliłam sobie panel szklany do kuchni. Inne firmy tylko mnie... anna Generalnie OK (1) Korzystałem kilkukrotnie z usług Pana Piotra. Robił mi kabinę prysznicową na... Andrzej brak słów (2) 30 kwietnia zleciłem zrobienie oszklenia małych drzwiczek do witrynki oraz 5... Bogdan szok i masakra (1) robili u mnie 2lata wstecz myslaiem ze ta farsa zrobila samozaglade widze ze... zdzichu nic konkretnego (1) choc oferta bardzo bogata to tylko w rozmowie. w przypadku szczegolow juz tak... patrycja Odradzam! (2) Moja współpraca z panem Marcinem przy szkle kuchennym i szkle do świetlików:... Wwa