Kontakt z Gdyni (1) Witam. Byłem klientem Panów Spod "9 ". Miło fajnie- opony zmienione... AdamT Polecam! (1) Bardzo miło,profesjonalnie oraz ceny przystępne. Serdecznie polecam każdemu,... Georgia Sprawna wymiana opon (1) Wymieniam tam sezonowo opony bez problemów. Da rade dopasować godziny aby... Przemo
wymiana opon (1) Polecam warsztat. Faktycznie trudno znalezc to miejsce, dość ciasny wjazd ale... Kuba Super (1) Szybko ,tanio i miła obsługa .Polecam wszystkim. aga Profesjonaliści!!! (1) Jestem stałą klientką serwisu i muszę przyznać, że mechanicy znają się na... Stała klientka polecam !!! (1) Wszystko super! ! Obsługa profesjonalna, ceny super, wszystko zawsze na czas.... Dorota Klient (1) Witam, jestem klientem tego punktu od pewnego czasu i ciężko im coś... Krzysztof NIE POLECAM! (2) Po wcześniejszej umówionej wizycie na wymiane opon, zastałem zamkniętny... klient BEZNADZIEJA ! (1) Dojechać tam to jakaś masakra, zawieszenie całe idzie zgubić... Może i trochę... Jerzy wymiana opon (1) wszystko w porządku szybka miła obsługa umówiłam się na konkretną godzinę i o... Magda imagine serwis (1) super szybka i fachowa obsługa, cena promocyjna bezkonkurencyjna Polecam w 100% Marek