Imbiss Istanbul Doner Kebap

Kebaby Bary

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 42

Nie jedzcie tutaj (1) Stanowczo odradzam, nie dość że ceny w weekend są podniesione, to jakość... Kuba Najgorszy kebab w mieście (1) Byłam w sobotę 22.07.2017 i szczerze gorszego kebaba, to ja w życiu nie... Agnes SUROWE MIĘSO !!!!!!! (1) Obrzydliwy kebab- surowe mięso i sama kapusta , obsługa niemiła jakby była tu... Katarzyna
totalnie nieporozumienie jako obiekt otwarty nocą (1) totalna porażka. ja rozumiem, że nocą w sopocie może być spory ruch w takich... mic. Niedopieczony kurczak z chrząstkami. (1) Nie dość że wybór dodatków praktycznie żaden, to mięso niedopieczone. Sos też... Maria (...) (1) kebab nic specjalnego ale obsługa żeruje na tym iż większość klientów jest... AGAAAAA kebab ok (1) ale pewnego dnia obsluga chciala mnie naciagnac na podwojne mieso dajac... vito Porażka (1) Ból brzucha i napuchniety bebzon utrzymywał się kilka godzin, pózniej wiadomo... Michał kelner Fatalnie (2) Bylismy wczoraj zjeść ze znajomymi i kebab i obsługa okazała sie totalną... Paulina kiedyś super teraz lipa! (1) nie raz już jadłam u nich i powiem że nigdy nie narzekałam mimo że można było... sopocianka Świetny kebab! (1) Mam tylko nadzieję, że kiedyś będzie możliwość dowozu. szesna Beznadzieja (1) Zimna pita oraz chlodne mieso, tlumaczenie - takie sa wszystkie kebaby u nas.... leo Marcin - opinia (1) Za barem panowie rodem z Istanbułu rozmawiający sobie głośno, w swoim języku.... Marcin Sheila22 - opinia (1) Jedzienie dobre, ale za taką cenę powinny być większe porcje :( Sheila22