tomek - opinia (1) Do miejsca tego trafiłem zupełnie przypadkowo 3 dni temu . Bardzo nam się... tomek Bardzo przyjemne miejsce (1) Do Immersion Club trafiłem wczoraj przypadkiem, po półgodzinnym poszukiwaniu... Bogdan Zupa Bez klasy! (1) Jeśli lubicie smakować muzykę to wybierzcie inny club! Muzykę powinno się... Mira
disappointed (1) Takie dobre opinie, więc myślałem, że będzie fajnie, ale bywałem w znacznie... Mike Cool and friendly club with interesting ideas (1) Really nice club with friendly staff and a great place to meet people over a... Simon polecam dla bywalcow (1) fajna propozycja dla posiedzenia i pogadania. polecam wiolka calineczka - opinia (1) najwspanialsze mojito jakie piłam kiedykowiek! super barmani, ciekawe... calineczka Karolina - opinia (1) Fajne miejsce z klasą, a bez burżujskiego klimatu typowej sopockiej knajpy.... Karolina czasem słońce czasem deszcz... (1) a my chcemy w Immersjonie bawic sie wciaz! Maria FLY ciekawe ciekawe... (1) jak wyżej - ciekawa propozycja dla sopockich lokalesów :) kolega rowerowy :) klimat aż miło! (1) dosyć często szwędam się teraz po sopocie, gdyz w sezonie draznili mnie... FLY REWELACYJNY LOKAL (1) Bardzo długo szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, Lokal o ogromnie... Rob super (1) super klimat, pyszny cosmopolitan ,przystępne ceny i barman ciacho. polecam... ewcia fajne miejsce (1) naprawde super miejsce.. polecam na spokojne wieczory! Kamila nareszcie.. (1) godne polecenie miejsce do spedzenia milego wieczora albo jako baza do wypadu... Paulina Altaica - opinia (1) Jedno niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie można napić się kawy/drinka w... Altaica godny uwagi, wybitny, zdumiewający, znakomity... (1) bardzo dobry, doskonaly, ekstra, klawy, super, świetny, w dechę, wyśmienity,... Paweł