Solidni!!! Polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy IMPERF. Wycieli mi dwa otwory w... Marek Jestem Bardzo Zadowolona ! (1) Panowie z Firmy IMPERF Wyburzyli nam 2 ścianki zdemontowali 4 futryny i... Maryla JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI (1) Firme IMPERF znalezlismy w internecie i skorzystalismy z usługi :wyburzenia... Witek
firma rzetelna profesjonalna uczciwa (1) firma imperf w poniedzialek t.j. 06 lipca podjela sie "oczyszcznia" obiektu... lukasz Świetna Firma ! młodzi sprawni a doświadczeni. (1) Firma IMPERF wykonał zlecenie całkowitego przygotowania lokalu mieszkalnego... TOMASZ OK! (1) Wyburzenie dwóch ścian, wycięcie 4 futryn i otworu na podwójne drzwi zajęło... konrad / gdynia chylonia Extra fachowcy! (1) W lutym skorzystałem z usług firmy Imperf. Kupiłem stare mieszkanie, gdzie... Adam SUPER FIRMA! (1) Miałam budynek gospodarczy do usunięcia.Panowie z firmy IMPERF zrobili to... zewa Warto ! (1) Firma jest warta polecenia. Zgrana ekipa zburzyla mi garaz szybko i... Karol solidna firma (1) W styczniu skorzystałam z usług firmy IMPERF. To solidna firma! Zlecenie... paluta bardzo solidna firma (1) bardzo solidna firma monika