Wojciech - ocena (2) Grupa młodych energicznych ludzi znających się na rzeczy. Transakcja... Wojciech Wojtek - opinia (2) Pomoc w sprzedaży mojego mieszkania przebiegła bezproblemowo i miłej... Wojtek Sławek Krzewski - opinia (2) Świetna współpraca i ekstra podejście do sprzedaży mieszkania Sławek Krzewski
Miłosz - opinia (2) Paweł Bielawa to świetny i doświadczony specjalista, warto oddać swoje... Miłosz Aneta K. - opinia (2) Szczerze polecam to biuro, kompleksowa obsługa od wyszukania nieruchomości,... Aneta K. Rafał - opinia (2) Profesjonaliści. Bardzo dobry kontakt. Wzorowo prowadzona transakcja. Firma... Rafał Malwina - opinia (2) Super współpraca, pełne zaangażowanie , można zadzwonić o każdej porze i... Malwina KJ - opinia (2) Polecam, profesjonalne podejście do klienta, super doradztwo i nieoceniona... KJ Maria - opinia (1) Polecam wszystkim którzy mają obawy przy sprzedaży nieruchomości.... Maria Hubert - opinia (2) Polecamy współpracę z Biurem Imperia, w szczególności z przemiłym Panem... Hubert Piotr - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Imperia Nieruchomości, którą... Piotr Agnieszka - opinia (2) Polecam serdecznie współpracę z firmą przy sprzedaży nieruchomości. Ogromna... Agnieszka Katarzyna - opinia (2) Pan Paweł na każdym etapie współpracy służył pomocą, profesjonalnie pomógł... Katarzyna Krzysiek - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Pan Paweł wytłumaczył każdy etap transakcji. Krzysiek Barbara Byra - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z tak profesjonalnej pomocy i tak szybkiej sprzedaży... Barbara Byra Magda Lieder - opinia (2) Polecam Imperia Nieruchomości, a w szczególności Pana Pawła Bielawę. Miła... Magda Lieder Dawid - opinia (2) Polecam bardzo pełen profesjonalizm. Dawid Rafał i Angelika - opinia (3) Razem z narzeczoną szukaliśmy swojego pierwszego wymarzonego mieszkania.... Rafał i Angelika Mateusz - opinia (3) Miałem przyjemność korzystać z usług Pana Pawła. Współpraca była przypadkiem,... Mateusz Martyna K. - opinia (2) Polecam biuro Imperia i Pana Pawła, który pomógł nam w znalezieniu mieszkania... Martyna K.